• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović potpisao, Terzić najavio mnogo jači tim

Crvena zvezda produžila ugovor sa trenerom na još dve godine, slede pojačanja.

 Miodrag Božović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Veliki deo posla je završen, ali daleko od toga da je zadatak ispunjen.

Crvena zvezda je produžila ugovor sa trenerom Miodragom Božovićem na još dve godine i sada se okreće dovođenju pojačanja, koja bi omogućila klubu zapažen rezultat na međunarodnoj sceni (čitaj: plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope).

Generalni direktor Zvezdan Terzić nije želeo da priča o imenima, ali je najavio:

"U narednoj sezoni ćemo biti mnogo jači nego ove", rekao je na konferenciji za medije povodom potpisivanja produžetka saradnje sa Miodragom Božovićem.

"Niko od igrača neće napustiti klub do kraja kvalifikacija, osim ako trener Božović ne misli drugačije", dodao je Terzić.

Pripreme šampiona Srbije za narednu sezonu počeće 13. juna, a u klubu veruju da će već od prvog dana imati na raspolaganju neke nove igrače.

"Na dobrom smo putu da već do 13. juna i početka priprema nađemo kvalitetna pojačanja i investiramo u projekat, ali ne možemo da ih promovišemo pre nego što i zvanično počne prelazni rok. U boljoj smo situaciji nego prošle godine, predložio sam Upravnom odboru sve trenerove želje i dato je zeleno svetlo. Naći ćemo novac", optimista je Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda već ima ispunjen broj dozvoljenih stranaca za domaće prvenstvo (četiri, plus dva igrača sa pasošima država bivše Jugoslavije), pa bi to moglo da utiče na potencijalne dolaske.

"Limitirani smo sa brojem stranaca za Superligu, ali za UEFA takmičenja možemo da imamo i 11 inostranih igrača", ne brine Terzić.

Na pitanje novinara da kaže na kojim pozicijama su mu potrebna pojačanja, Miodrag Božović je odgovorio u svom stilu:

"Da ne zakasnimo na Dnevnik u 19.30", našalio se trener crveno-belih i otkrio šta je uticalo to da prelomi odluku o ostanku u klubu.

"Imao sam neke dileme, ali protiv Olimpijakosa su Delije rekle svoje. I da sam hteo da odem, posle toga nisam mogao. Bilo je to, posle rođenja dece, nešto najlepše u mom životu", aludirao je Božović na skandriranje navijača i poruku da ostane.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC