• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Govorili su da je Partizan loš i slab...

Autor mondo.rs

"Čestitam igračima koji su uspeli iz opšteg utiska da je Partizan slab da savladaju sve prepreke", rekao je trener crno-belih Ivan Tomić.

 Trener FK Partizan Ivan Tomić poslije osvajanja Kupa Izvor: MN PRESS

Prva, nepotpuna sezona na klupi i – trofej!

Ako se pogleda trenutak u kom je preuzeo ekipu i sve što se događalo u Humskoj i Zemunelu ove sezone, veliki uspeha zabeležio je bivši kapiten i sportski direktor, a od zimus i šef struke Partizana.

Ivan Tomić rekao je večeras da je ponosan na svoje fudbalere što su osvojili Kup Srbije i dodao da ekipa svakim danom potvrđuje da sve bolje igra.

"Ponosan sam jako na ove momke, ponosan na to kako su uspeli iz opšteg utiska kako je Partizan loš i slab da se uzdignu i da savladaju sve prepreke. Drago mi je zbog uspeha. Sve zasluge idu njima", rekao je Tomić za televiziju Arena sport.



Fudbaleri Partizana osvojili su večeras Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice 2:0.

"Partizan je bio dobar u Evropi, loš u domaćem šampionatu. Kritike su bile žestoke. Svaki dan smo čitali kako ekipa nema kvaliteta i kako ne vredi mnogo. Sada smo pokazali da imamo snage i da imamo ne samo kvalitet nego i potencijal. Obezbedili smo mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope, napravili kostur tima za narednu sezonu i smatram da imamo razloga da budemo srećni i ponosni", rekao je Tomić.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC