• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo: Neka Stamenković meni pošalje sms

"Nisam pričao ni sa kim (iz Zvezde). Ne još...", rekao je bivši igrač crveno-bijelih a potom strijelac pobjedonosnog gola za Partizan u 137. derbiju.

 Kleo: Neka Stamenković meni pošalje sms Izvor: MONDO

Isključenje Srđe Kneževića u 50. minutu, pri rezultatu 1:1 u 137. vječitom fudbalskom derbiju Crvene zvezde i Partizana značilo je da trener crno-bijelih Goran Stevanović mora da reaguje i iz igre povuče jednog od dvojice napadača kako bi zatvorio rupu na desnom boku.

Imao je Plavi da bira: da li izvede čovjeka koji se nadavao golova Zvezdi u posljednje dvije i po godine, koji je bio strijelac i vodećeg gola za Partizan na meču ili da povuče igrača koji je privlačio najveću pažnju uoči meča, zbog toga što je prošlog ljeta u Humsku došao upravo sa adrese na kojoj se igrala utakmica?

Dijara ili Kleo...

Stevanović je naredio da četvrti sudija pokaže broj "26" i to je značilo da je Kleo dobio priliku da u neravnopravnom odnosu snaga na terenu pokuša da pokuša da pogodi mrežu bivših saigrača.

Brazilac se zahvalio divnim golom u 62. minutu, njegov dojučerašnji saigrač i prijatelj Saša Stamenković nije imao šanse da uhvati loptu, a Partizan je pobijedio baš tim golom - 2:1.

"Prva utakmica na 'Marakani' od kada sam otišao iz Crvene zvezde i odmah pobjeda. Prvo, divno se osjećam jer smo pobijedili, a onda i gol...", blistao je od sreće Kleo, šesti igrač u istoriji dva najtrofejnija kluba Srbije koji je igrao i u crveno i u crno-bijelom.

"Ovo je važno i za mene i za Partizan".

Kleov gol iz svih uglova možete pogledati na našem web portalu www.mtsmondo.com.



Prije povratka u Ljutice Bogdana, Kleo je rekao da "jedva čeka utakmicu", "da se nada da će dobiti šansu od početka" i "da sanja gol".

Stevanović mu je dao šansu od početka, a on dosanjao gol.

Kako si se osjećao kada si vidio da je lopta ušla u mrežu?

"Bio sam presrećan! Morao sam da otrčim do navijača, da se iskačem sa njima. Eksplodirao sam kada je ušla u gol", opisao je Kleo trenutak odluke u derbiju.

Da li je bilo provokacija od igrača Crvene zvezde prije, za vrijeme i poslije utakmice?

"Ne slušam ništa dok igram, samo se koncentrišem... Na terenu je bilo malo svađe, ali ništa posebno i neuobičajeno. Svi oni mene poštuju, ništa posebno se nije dogodilo", opisao je Kleverson Kordova.

Da li si pričao sa Stamenkovićem poslije meča o golu koji si mu dao?

"Ne, ne, ne...", klimao je glavom Kleo sa osmijehom.

"Nisam pričao ni sa kim. Ne još...", namignuo je.

Da li si mu možda poslao sms?

"Ne, neću ja... Čekam njega".

Kleov gol u 62. minutu, 13. je od kada je došao ljetos u Partizan. On je u tako prevazišao svoj učinak u dresu Crvene zvezde, za koju je postigao 12 golova.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC