• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof" otkrio: Dovešćemo neke od OVIH igrača!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde izuzetno ceni mišljenje fudbalera, kaže da su mu oni pomogli u izboru pojačanja za narednu sezonu.

 Bozovic-Pavlovic-Mihajlovic-Ostojic-i-Stojkovic-su-mete-FK-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Čak 338 fudbalera koji su nastupali u Superligi ove sezone glasalo je u izboru Sindikata igrača "Nezavisnost", nakon čega je izabran najbolji tim u sezoni 2015/16.
Četvorica nisu iz Crvene zvezde.

Dan pred nadoknadu zbog tragedije pomerenog meča 32. kola Superlige, trener crveno-belih Miodrag Božović - i sam izabran za trenera sezone - rekao je da izuzetno ceni mišljenje fudbalera, koji se "najbolje razumeju u fudbal" i da će...

"Pokušaćemo da dovedemo neke od igrača koji su u idealnom timu, a nisu iz Crvene zvezde".

Nije lako pronaći ko su oni - trojica iz Čukaričkog, Bojan Ostojić, Andrija Pavlović i Filip Stojković, jedan iz Partizana, Nemanja Mihajlović.

Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će u zaostaloj utakmici protiv Borca u Čačku izvesti najači sastav i poručio da je ekipa motivisana da ostvari novu pobedu.

"Bilo bi dobro da završimo prvenstvo u pozitivnom maniru. Neće biti lako, igramo sa ekipom koja nas nas mučila ove sezone, doživeli smo od Borca težak poraz u Kupu i uvek su specijalno motivisani protiv nas. Jedina su ekipa sa kojima imamo najgoru statistiku i želimo da im se odužimo. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo", rekao je Božović na konferenciji za medije na Stadionu "Rajko Mitić".

Utakmica Borac - Crvena zvezda trebalo je da bude odigran u okviru 32. kola, 23. aprila, ali je Srbijom prostrujala vest da je prethodne noći u obračunu dve grupe navijača iz Čačka, "Četa" i "Delija", život izgubio jedan mladi navijač beogradskog kluba, posle čega je doneta odluka da meč ne bude odigran.

U međuvremenu, Crvena zvezda je obezbedila 27. titulu prvaka, Borac serijom loših rezultata izgubio šansu za plasman u Evropu, pa je i rezultatski značaj duela dva crveno-bela tima opao.

Ipak, šampioni žele da uzmu "skalp" Čačanima, jer su posle pobede od 4:2, kada je trener bio Nenad Lalatović, doživeli dva neuspeha – istorijski, 1:5 u Kupu Srbije, u Beogradu, kada je Borac vodio Milorad Kosanović, a potom i remi 1:1 u Čačku, u drugom od tri kruga Superlige, kada je trener bio Ljubiša Stamenković.

Zanimljivo, Borac je u međuvremenu i četvrti put promenio trenera, pa će Božovića kraj Morave opet dočekati Kosanović, uz podatak da je od smene Stamenkovića do povratka Kosanovića ekipu vodio i Tomas Vasov.

Meč će biti prenošen direktno na Areni sport 1.

Anketa

Ko će preći u Crvenu zvezdu? (moguće je kliknuti na više odgovora)

  • Pavlović

    42.86% (6)

  • Ostojić

    7.14% (1)

  • Stojković

    42.86% (6)

  • Mihajlović

    0% (0)

  • Svi

    0% (0)

  • Niko

    7.14% (1)

Ko će preći u Crvenu zvezdu? (moguće je kliknuti na više odgovora)

Rezultati


Božović je najavio da će protiv Borca igrati postava koja je iznela teret do šampionske titule, a da će mladi igrači dobiti šansu u prijateljskom meču protiv Gračanice u četvrtak. Popularni "Grof" je dodao da mu je drago što su ga fudbaleri iz Superlige proglasili za najboljeg trenera ove sezone, u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera.

O Lukoviću...

On se kratko osvrnuo na kritike javnosti prema odbrambenoj liniji i nekoliko kikseva kapitena Aleksandra Lukovića u finišu sezone.

"Šta bi bilo da Luković ne greši? Onda bismo imali 200 bodova. Specifično je igrati u Zvezdi na mestu štopera jer igramo na protivničkoj polovini. Potpuno drugačije bilo je protiv Olimpijakosa, odbrana je bilo mnogo angažovanija. U našoj ligi igramo mnogo ofanzivnije, pozadi ostanu samo dva štopera".

"Posebno mi znači jer su glasali fudbaleri jer se oni najbolje razumeju. Pokušaćemo da dovedemo neke od igrača koji nisu iz Zvezde, a našli su se u izboru za najbolji tim lige. Svi oni imaju i kvalitet da igraju u Crvenoj zvezdi", rekao je Božović.

Crnogorski trener je u svom prepoznatljivom stilu prokomentarisao da je 35-godišnji Savo Pavićević "potreban ekipi jer ima odličnu rakiju od jabuke, koje ima toliko da može da snadbeva mini-markete".

Objavljeno je da će se utakmica igrati pred gledaocima, iako je bilo polemike da budu prazne tribine zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Čačku, zbog čega je i odložen duel.

Utakmica između Borca i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Čačku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC