• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Sosa ljut na strance

Fudbaleri Vojvodine praktično su se oprostili od titule prvaka Sbije, neočekivanim porazom od Rada na Banjici (0:1).

 JSL: Sosa ljut na strance  Izvor: MONDO

Vojvodina je imala prilike da se sa Banjice vrati bar neporažena, ali je ekipa sa dna tabele Jelen Superlige Srbije, borbenom i hrabrom igrom, uspjela da osvoji cio plijen koji joj daje nadu da će se izboriti za opstanak.

Poslije meča, trener Vojvodine Branko Sosa Babić bio je veoma ljut na svoje igrače, prije svega na dvojicu stranaca Džozefa Kizita i Nameku Ađurua, ali i na ostale fudbalere zbog nonšalantnog pristupa utakmici.

"Imamo u timu igrače koji pretenduju da budu iskusni, ali su pravili take greške poslije kojih svi u klubu moramo da se zamislimo. Kad bi Vojvodina imala deset Slobodana Medojevića ne bismo imali nikakvih problema. Govorio sam da su nam na terenu potrebni borci, da nam treba pobjednički mentalitet, ali mi to nismo imali. Stvarno nam je bila potrebna u ovom meču, ali način na koji su pojedinci u ušli ovaj meč je nedopustiv i nije na nivou Vojvodine", rekao je Babić.

On je dodao i da ne želi da anatemiše Kizita i Ađurua, ali je naglasio da oni treba na terenu da vrate povjerenje koje klub u njih ima.

"Bio sam dugo godina u inostranstvu i znam kakav je odnos prema našim igračima. Ako nisu bolji od domaćih igrača nemaju šansi da igraju. Ali, Kizito i Ađuru moraju da pokažu želju i da potvrde povjerenje kluba. Možda sam malo ogorčen zbog greške Kizita koja je dovela do gola, ali nije samo on kriv", dodao je trener Vojvodine.

Trener Rada Čedomir Đoinčević rekao je da je pobjeda došla u pravo vrijeme.

"Voda nam je već došla do grla i moram da kažem da smo velikom željom došli do trijumfa. Možda smo mogli da pobijedimo i sa više razlike, ali istinu govoreći i Vojvodina je imala svoje šanse", rekao je Đoinčević.

Jedini strijelac na meču Andrija Kaluđerović blistao je od sreće.

"Veoma važna pobjeda u borbi za opstanak. Imali smo na kraju i malo sreće, ali smo tu sreću zaslužili, jer je nismo imali u nekim prethodnim utakmicama. Drago mi je što je konačno moj gol odlučio pobjednika, ali ovo je trijumf cijele ekipe", dodao je napadač Rada.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC