• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Posljednji put o Partizanu...

Fraza jeste, ali od nje se ne može pobjeći - sportisti se rijetko kada osvrću za porazima. Tako je i ovih dana među fudbalerima Crvene zvezde.

 Đorđević: Posljednji put o Partizanu... Izvor: MONDO

Zamjenik kapitena Crvene zvezde Slavoljub Đorđević odučio je da posljednji put prokomentariše poraz od vječitog rivala prošle subote.

"Posljednji put ću reći nešto o subotnjoj utakmici, jer nema svrhe da se stalno vraćamo na nešto što je iza nas. Svi su vidjeli šta je bilo, izgubili smo od 'vječitog rivala', ali to nije smak svijeta. Prišli su nam na jedan bod, međutim sve je u našim rukama, ostale su još dve utakmice do kraja i želimo da se pobjedama malo dignemo", rekao je Đorđević u utorak i dodao:

"Sa šest bodova osiguraćemo jesenju titulu, što je i naš cilj. Zato nema potrebe da se vraćamo na derbi, jer nam to samo stvara pritisak koji nam nije potreban. O tome više ni riječ".

Partizan su zamijenila tri slova: B, S i K.

"Za nas je svaki prvi sljedeći meč najbitniji. Prošli je bio bitan, nismo uspjeli da pobijedimo i to je to. Zato sada želimo da savladamo BSK protiv koga igramo na strani i koji se pokazao kao neugodan rival. Kao što sam rekao, naš cilj je prvo mjesto na tabeli, sve ostalo je manje važno", naglasio je Đorđević, koji je na 137. vječitom derbiju (1:2) nosio kapitensku traku, zbog povrede Nikole Lazetića.

Na treninzima crveno-bijelih preovladava mir i tišina. Igrači i trener Vladimir Petrović vratili su se redovnom trenažnom procesu, samo bez medijske oluje koji je izazvao najveći susret srpskog fudbala.

I to u Ljutice Bogdana žele da iskoriste...

"Nije nam lako poslije lošeg rezultata u subotu", priznaje Aleksandar Jevtić, kojem je možda za nijansu teže nego ostalima jer je pri vođstvu Partizana od 2:1 imao dve odlične prilike za gol.

"Više ne možemo tu ništa da uradimo, ostavili smo derbi iza nas i uveliko smo okrenuti meču sa BSK-om. Derbi je prošlost za nas i više o njemu niko ne priča u svlačionici. Borčanci su domaćini na stadionu OFK Beograda, čiji teren jako dobro poznajem. Naš cilj je pobeda i vjerujemo da ćemo u subotu pokazati da smo kvalitetniji od novog superligaša", nadovezao se Jevtić.

Kao i kod ostalih saigrača, prvo mjesto na kraju jesenje sezone u mislima je Aleksandra Jevtića.

"Zaboravili smo šta je bilo, imamo još dve utakmice do pauze i moramo da ostvarimo maksimalan rezultat u oba meča kako bi zadržali prednost od jednog boda i osvojili jesenju titulu".

"Mislim da možemo samo da budemo jači poslije ovakve jedne utakmice. Siguran sam da ćemo izvući pouke. Možda nam je ovo bilo potrebno kako bi se trgnuli i finiš sezone shvatili daleko ozbiljnije", zaključio je Jevtić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC