• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer: Krasić sada bliži Engleskoj

Iako je više puta izjavio da priželjkuje transfer iz CSKA u Milan, Miloš Krasić bi u januaru lako mogao da završi u engleskoj Premijer ligi!

 Menadžer: Krasić sada bliži Engleskoj Izvor: MONDO

Prema pisanju "Dejli mejla", srpski reprezentativac zapao je za oko menadžeru Mančester junajteda Aleksu Fergusonu, pošto je pružio sjajne partije u okršajima CSKA i "crvenih đavola" u Ligi šampiona.

Ali na utakmici odigranoj na Old Trafordu (3:3), Krasića su sa zanimanjem posmatrali predstavnici Mančester sitija, Arsenala i Čelsija.

"Ako Krasić napusti CSKA u januaru, onda su šanse 90 odsto da će preći u Englesku. Tačno je da se za njega interesuje Mančester junajted, ali u trci su još tri-četiri finansijski moćna kluba Premijer lige", rekao je Milošev menadžer Dejan Joksimović.

Transfer u Milan ili Inter teško bi mogao da se ostvari prije juna, jer su oba kluba popunila kvote igrača van Evropske unije.

"O Interu ne znam ništa, dok sam prije mjesec dana čuo za interesovanje Milana, ali preko svog italijanskog partnera. Za sada ništa konkretno, ali moglo bi da bude ako Krasić ostane u CSKA do juna. Milan bi bio sjajan izbor za njega", dodao je Joksimović.

Predsjednik CSKA Jevgenij Giner rekao je da klub neće smetati ako Krasić dobije ponudu iz bogatije i fudbalski veće sredine. Posebno što su "armejci" završili prvenstvo Rusije na petom mjestu i nisu se plasirali u Ligu šampiona.

"Što se tiče naših vodećih fudbalera, Krasića i (golmana Igora) Akinfejeva, ako ih budu tražili vrhunski klubovi, spremni smo da razgovaramo. Sa prosječnima nećemo da gubimo vrijeme".

Poslije šest sezona u Moskvi, odličnih partija u evrokupovima i plasmana na Mundijal sa reprezentacijom Srbije, nema sumnje da je Miloš Krasić (25) sazrio da se bori za najvrednije trofeje!

(MONDO, Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC