• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navas: Znao sam da će jedan promašiti

Autor mondo.rs

Fudbaleri Reala o pobedi u finalu Lige šampiona.

Serhio Ramos ponovo je bio strelac u finalu Lige šampiona i ponovo je nakon finala držao pehar u rukama.

Ove subote, njegov gol nije odlučio, ali ove subote on je podigao "ušati" trofej prvi među saigračima, kao kapiten "kraljevskog kluba" - novog prvaka Evrope.

"Ovo je samo nagrada za sav naporan trud koji smo uložili. Znali smo da imamo jedinstvenu priliku da ispišemo istoriju i zaista mislim da smo sve ovo zaslužili posle brojnih uspona i padova ove sezone", rekao je Ramos.

Njegov saigrač, golman Kejlor Navas, nije odbranio nijedan penal igračima Atletika. Na njegovu sreću, Huanfran pogodio je stativu i omogućio Kristijanu Ronaldu da stavi tačku - sa bele tačke.

"Ovo sam sanjao od detinjstva i danas mogu da kažem da se stvarno. San mi se ostvario. Bila je ovo teška godina, ali mogu da zahvalim bogu da je bio dobar prema meni. Bio sam smiren tokom penala, znao sam da će u nekom trenutku da promaše, a da ćemo mi pogađati", rekao je Navas.

Vezista Reala Luka Modrić ostao je bez snage u dodatnih pola sata igre, ali je smogao snage da ostane na terenu i duže nego što je mogao.

Posle utakmice hrvatski internacionalac rekao je:

"Zaslužili smo pobedu. Žao mi je Atletika, ali mi je drago zbog nas i zbog ove velike pobede. Ovo je Realovo takmičenje. Osvojili smo 11. titulu. Ovaj trofej pripada Realu i zato je Real najveći klub na svetu. Moramo da ostanemo jaki", podvukao je Modrić.

Veliko slavlje navijača Reala počelo je odmah i trajaće dugo, dugo. Sa druge strane, pristalice Atletika posmatrali su ih, suznih očiju zbog još jedne propuštene prilike...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC