• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: OFK u mislima i u Tuluzu

Partizan će u četvrtak (19.00) igrati u Tuluzu utakmicu 5. kola Grupe J Lige Evrope.

 PARTIZAN: OFK u mislima i u Tuluzu Izvor: MONDO

S obzirom na to da nemaju nijedan bod, crno-bijeli su se već oprostili od daljeg takmičenja, pa posljednja dva meča, protiv Tuluza i Šahtjora (u Beogradu, 12. decembra), za njih nemaju rezultatski značaj.

U srijedu oko podne kreću za Francusku, ali žestoko oslabljeni. Mjesta u avionu nema za povrijeđene Lamina Dijaru (primicač), Marka Lomića (leđa), Gorana Gavrančića i Darka Božovića, kao i suspenovanog Mladena Krstajića i Rajka Brežančića, koji ima problem sa pasošem.

Goran Stevanović zato neće imati na raspolaganju nijednog lijevog beka, pa će tu ulogu povjeriti prezimenjaku, Siniši, inače desnom beku.

"Imamo dosta problema sa povrijeđenim igračima. Pružićemo šansu onima koji do sada nisu imali veliku minutažu. Nemamo imperativ u Tuluzu, a za nas je mnogo važnija naredna prvenstvena utakmica, protiv OFK Beograda", izjavio je trener Stevanović.

Jovanović: Lakše dišemo

Marko Jovanović je dobro odradio posao na desnom beku u 137. "vječitom derbiju". U igru je ušao poslije isključenja Srđe Kneževića (zamnio Lamina Dijaru). Nema sumnje da će mladi reprezentativac dobiti šansu i u Tuluzu, u nadi da će Partizan prekinuti seriju od 11 uzastopnih poraza u Ligi Evrope (Ligi UEFA).

"Poslije mnogo nesuglasica u klubu i pobjede u derbiju, situacija se promijenila. Lakše dišemo i spremni smo za meč sa Tuluzom. Nemamo šta da izgubimo, opuštenije ćemo ući u utakmicu i pokušaćemo da iznenadimo domaćina", rekao je Jovanović.

On smatra da ne bi trebalo obraćati pažnju na nesportske teme koje prate utakmicu, a koje se tiču smrti Brisa Tatona u Beogradu.

"Ne bi trebalo da obraćamo pažnju na te priče, već da se skoncentrišemo na ono što će se desiti na terenu. Uostalom, delegacija kluba, uključujući i nas, igrače, posjetiće grob Brisa Tatona".

"Potrudićemo se da dobijemo preostale dve utakmice u prvom dijelu šampionata i onda da spremno dočekamo drugi deo sezone. Nema razloga da ne osvojimo duplu krunu, u derbiju smo dokazali da smo najbolji u zemlji", zaključio je Marko Jovanović.

Grupa J, četvrtak 19.00

Šahtjor – Briž
Tuluz – Partizan

Tabela: Šahtjor 12, Briž 7, Tuluz 4, Partizan 0.

(MONDO, Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC