• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mare, hvala na svemu"

Autor mondo.rs

Partizan će se ovog leta rastati sa Markom Jovanovićem, a pred izlaznim vratima kluba iz Humske je i Valeri Božinov. Saša Ilić ostaje.

 MArko Jovanović napušta Partizan Izvor: MN PRESS

Marko Jovanović napušta Partizan!

Informacija da će iskusnu štoper, samo šest meseci pošto se vratio u Humsku, napustiti crno-bele, iznenadila je fudbalsku javnost.

Da nije reč samo o nagađanjima potvrdio je i sportski direktor Partizana Ivica Iliev. Nekadašnji saigrač Jovanovića iz Partizana i poljske Visle priznao je za "Novosti" da jedan od najboljih igrača "parnog valjka" prošlog proleća odlazi iz kluba.

"Maretu dugujemo veliku zahvalnost svi mi u klubu zbog svega što je uradio za Partizan. Drago mi je da su svi zatečeni donesenom odlukom jer je to jasan znak da je on premašio očekivanja. Reč je o igraču koji je najviše dao, odigrao polusezonu bez greške i jedan je od najzaslužnijih za osvajanje Kupa", naglasio je Iliev.

Upravo zbog ovih reči čudi odluka da se Partizan zahvali Jovanoviću.

"Jovanović je moj prijatelj, igrali smo zajedno u Partizanu i Visli i shvatio je odluku na ispravan način. Jednostavno imamo želju i ideju da ekipa drugačije taktički izgleda i ne želimo da ga dovedemo u situaciju da možda ne bude u kombinaciji, a uz to zaslužuje i da mu se izađe u susret kako bi novim angažmanom prošao dobro finansijski", dodao je sportski direktor Partizana.

Po svemu sudeći odlazi i Božinov...

"Statistički je imao uspešnu sezonu i sada je pravi trenutak da zaradi i on i klub, s obzirom na to da je kod nas došao kao slobodan igrač i da ima ugovor na još godinu dana. Imali smo divnu saradnju, ali i kada se vezujemo za ljude trebalo bi pogoditi pravi trenutak za rastanak", iskren je Iliev.

Operativac crno-belih rekao je da je Partizan ponudio Saši Iliću novu jednogodišnju saradnju i da je kapiten crno-belih imao ponudu iz Indije, kako MONDO saznaje, daleko bogatiju od one koju mu nude crno-beli.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC