• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kačaru se ne ide iz Bundeslige

Autor mondo.rs

Uz kratkotrajan izlet u Japan, bivši reprezentativac Srbije je već šest godina u Nemačkoj i nema u planu da menja državu...

  Januara 2008, Gojko Kačar je za tri miliona evra prešao iz Vojvodine u Hertu. Posle dve godine u Berlinu preselio se u Hamburg, a ovog leta mogao bi ponovo da pakuje kofere.

Ugovor je istekao, međutim, bivši vezista Vojvodine i reprezentacije Srbije nada se da bi mogao da ostane u HSV-u. Ako ne to, onda u nekom drugom nemačkom klubu.

"Moja želja je da nastavim da igram u Bundesligi", jasan je Kačar u izjavi za "Bild".

To, međutim, neće biti lako ostvario, pošto klubu iz Hamburga posle sezone u kojoj se borio za opstanak predstoji još jedno renoviranje tima.

"Novi igrači u HSV-u nisu nešto neobično", uz osmeh je prokomentarisao naš fudbaler.

"Važnije je da klub zadrži trenera. Ja sam za šest godina u Hamburgu promenio 11 trenera, četiri sportska direktora i tri predsednika. Bruno Labadija ima viziju i trebalo bi da nastavi sa radom", dodao je Kačar.

Prošlog leta 29-godišnji vezista bio je pred transferom u Hanover, ali je završio u Hamburgovom B timu. Navodno je razlog bio to što nije hteo da pristane na ponuđene lošije finansijske uslove.

"To je sve apsolutna neistina! Pogađaju me takve glasine, a i nanele su mi probleme. Zbog svega toga sam prekomandovan u B tim, što sam saznao putem mejla", otkrio je Kačar.

Nekada velika nada srpskog fudbala zbog brojnih povreda nije ostvario sav potencijal, a na slikovit način opisao je svoj period u Hamburgu.

Uporedio ga je sa nedavnim skokom padobranom sa 4.000 metara.

"Za skok iz aviona potrebno vam je pet minuta, a u HSV-u sam proveo šest godina. Bilo je to kao vožnja rolerkosterom. Često nije bilo lako, ali ukupno gledano, zadovoljan sam. Mislim da su problematične godine iza Hamburga  i da slede bolji dani", nada se naš fudbaler, koji i pored isteka ugovora ima opciju produžetka saradnje sa klubom, ukoliko obe strane to žele.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC