• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA će suditi Anriju

Nezavisna disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Tijerija Anrija zbog igranja rukom protiv Irske.

 FIFA će suditi Anriju Izvor: MONDO

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) pokrenula je u srijedu disciplinski postupak protiv reprezentativca Francuske Tijerija Anrija pošto je igrao rukom u šesnaestercu na revanš utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo protiv Irske i na taj način asistirao Vilijamu Galasu za gol koj je Francuze odveo na Mundijal.

Predsjednik FIFA Sep Blater rekao je da je održan sastanak Izvršnog komiteta te organizacije na kojem je odlučeno da se pokrene postupak protiv francuskog reprezentativca pred nezavisnom disciplinskom komisijom.

U produžetku revanš utakmice baraža za Svjetsko prvenstvo 2010. godine između Francuske i Irske 18. novembra, Anri je rukom smirio loptu u šesnaestercu i dodao do Vilijama Galasa koji je poslije toga postigao izjednačujući pogodak kojim su "trikolori" izborili plasman na Mundijal.

Istog dana, iz FIFA stigla je informacija da je odbačen prijedlog da na utakmicama Svjetskog prvenstva 2010. bude više zvaničnih lica, iako je poslije Anrijevog igranja rukom bilo dosta priče o tome da će mečeve suditi petorica sudija, od kojih će dvojica linijskih stajati iza gola.

Predsjednik FIFA Sep Blater rekao je da neće biti promjene za sudije na SP 2010. godine, ali je dodao da se u budućnosti planira uvođenje više službenih lica ili upotreba tehnologije.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC