• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga u Zvezdi? Njegov agent kaže...

Autor mondo.rs

Na spisku želja Crvene zvezde je, navodno, i fudbaler iz Gabona Guelor Kanga, član ruskog Rostova. Njegov menadžer kaže da će on "90% ostati u Rostovu".



Guelor Kanga, 26-godišnji fudbaler rodom iz Gabona, jedan je od fudbalera koji se pominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

On je inače vezni fudbaler ruskog Rostova (došao je u klub u vebruaru 2013. godine), koji će igrati u Ligi šampiona. Ruski mediji citirali su izjavu njegovog menadžera Kanga Luija Denolea, koji nije potpuno isključio takvu mogućnost, ali je dodao da je ipak malo verovatno da će se Konga preseliti u Beograd.

"Na klupi Zvezde je bivši trener Rostova Miodrag Božović. On me je kontaktirao u vezi sa Kangom. Naša pozicija je jasna i jednostavna - spremni smo da razmotrimo svaku ponudu. Ugovor sa Rostovom mu ističe krajem juna i imamo dovoljno vremena. Imamo ponude i iz Francuske, Belgije, Grčke... Međutim, Rostov je zadovoljan kako je Kanga igrao, a i on bi da igra u Ligi šampiona. Kako sada stvari stoje - 90% su šanse da ostane u Rostovu", rekao je igračev agent.

Kanga je, inače, već sarađivao sa Miodragom Božovićem, sa kojim je 2014. osvojio Kup Rusije.

Inače, jedan od novih igrača Crvene zvezde (prošao je lekarske preglede), 30-godišnji Tomas Fibel je u razgovoru sa francuskim novinarima pomenuo upravo Kangu kao "naredno pojačanje" crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC