• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Napretka: Zvezdi želim duplu krunu

Trener Napretka Saša Nikolić, posle poraza svog tima od Crvene zvezde (0:1), poželeo je beogradskom timu da ove sezone odbrani "duplu krunu".

 Trener Napretka: Zvezdi želim duplu krunu  Izvor: MONDO

"Ekipi Crvene zvezde želim da iz trke za duplu krunu izađe kao pobednik. Zvezda ima mladog, ali veoma dobrog trenera koji je fudbalu maksimalni posvećen i koga tek čekaju velika dela", rekao je Nikolić novinarima.

Oba trenera pohvalila su ambijent na stadionu u Kruševcu, gde se okupilo čak 8.000 gledalaca!

Trener Crvene zvezde Saša Janković opisao je utakmicu u Kruševcu kao "praznik fudbala za celu Srbiju". "Svaka čast publici za ovakav predivan fudbalski ambijent, koji vraća veru u srpski fudbal. Kamo sreće kada bi i na ostalim terenima u Srbiji mogli da naiđemo na bar 20 odsto ovakve navijačke privrženosti", rekao je Janković.

"Rezultatski imperativ je bio veliki i za nas je najvažnije da smo iz serije od tri utakmice u osam dana izašli kao pobednici", rekao je trener Crvene zvezde.

Janković je uzvratio pohvale koje je dobio od svog kolege. "Nikolić je stvarno dobro postavio igru. Uspeo je da talenat koji poseduju igrači Napretka uklopi u jednu harmoničnu ekipu, koja se disciplinovano raspoređuje po terenu i ima jasnu fizionomiju".

Šef stručnog štaba Napretka Saša Nikolić dodao je da su njegovi igrači bili malo uplašeni od imena i kvaliteta Crvene zvezde i dodao da se kruševačka ekipa nadala bodu.

"Kruševac jeste pravi fudbalski grad koji stvarno zaslužuje da ima superligaša i svi mi moramo da se za taj status i borimo. Nadam se da ćemo naći snage da Napredak ostane u Superligi bez obzira na to što nas ovaj poraz malo udaljava od tog cilja", rekao je Nikolić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC