• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger zbog Džeke ruši rekorde!

Menadžer Arsenala Arsen Venger spreman je da potroši rekornu sumu novca kako bi već u januaru doveo Edina Džeku iz Volfsburga!

 Venger zbog Džeke ruši rekorde! Izvor: MONDO

Prema pisanju londonskog "Sana", francuski stručnjak je izrazio nadu da će rival "tobdžija" Mančester junajted da mu učini uslugu i eliminiše njemački klub iz Lige šampiona, pošto bi se u tom slučaju Nijemci lakše odrekli visokog reprezentativca BiH.

Iako je Francuz poznat kao stručnjak koji ne voli da kupuje skupe igrače, na to ga je prisilila povreda Robina van Persija, koji će odsustvovati najmanje četiri mjeseca.

Engleski mediji spekulišu da će Venger ponuditi oko 20 miliona evra, što je daleko najviše u istoriji Arsenala obzirom da je dosadašnji rekorder Rus Andrej Aršavin, na Emirate došao za sedam miliona manji iznos.

Međutim, u četvrtak je definitivno potvrđeno da je Mančester junajted odustao od transfera veziste Partizana Adema Ljajića, pa se u dnevnku "Miror" pojavila priča, da bi Aleks Ferguson mogao da se umiješa u dovođenje Džeke, koji je na njegovom spisku želja.

Takođe, njemački "Bild" dan ranije objavio je da će rastanak Džeke s Volfsburgom potencijalne kupce koštati najmanje 25 miliona evra jer mu je cijena skočila šest puta otkako je prije dvije sezone stigao iz čeških Teplica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC