• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi TROJICU iz Čuke?

Autor mondo.rs

Slavoljubu Srniću bi godinu dana kasnije mogao da se pridruži još poneki od najboljih igrača ekipe sa Banovog brda.

 Pavlović, Stojković i Srnić iz Čukaričkog dolaze u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ovog leta želi da "napadne" grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja, a s obzirom na skori početak priprema (13. juna), klub čini sve da treneru Miodragu Božoviću što pre dovede potrebna pojačanja.

Za sada su ugovore potpisali štoperi Tomas Fibel i Adam Mičel, kao i levi bek Stefan Milošević, ali jasno je da tu neće biti kraj dolascima.

"Sportski žurnal" u subotu razmatra mogućnost da se sa Banovog brda na stadion "Rajko Mitić" presele čak trojica igrača!

Centarfor i novopečeni reprezentativac Andrija Pavlović bio bi najkrupniji "zalogaj" za crveno-bele, s obzirom na to da list pominje obeštećenje od 400.000 evra i 30 odsto od sledećeg transfera.

Desni bek Filip Stojković mogao bi da se vrati u matični klub kao zamena za Marka Petkovića, dok bi "vezista" Dragoljub Srnić želeo da ponovo udruži snage sa bratom blizancem Slavoljubom, koji je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2015. ponovo obukao crveno-beli dres.

Podsetimo da su Srnići kao dečaci došli u Zvezdu iz rodnog Šapca, pa su posle "kaljenja" u Sopotu i Čukaričkom odlučili da definitivno napuste "Marakanu" i ostvare punu afirmaciju na Banovom brdu.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević pre nekoliko dana je pomenutu trojicu fudbalera apostrofirao u okviru liste onih koji mogu da odu, ali tako da i klub bude zadovoljan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC