• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo "pikirao" Pjanića!

Autor mondo.ba

Vezista Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić na meti je brojnih evropskih velikana, a posljednji u nizu zainteresovanih je Mančester junajted.

Novi menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo želi da na "Old Traford" dovede Pjanića, kako bi pojačao vezni red, a prema tvrdnjama "Mančester Ivning njuza", predsjednik Rome Džim Palota neće moći da spriječi odlazak reprezentativca BiH.

Dvadesetšestogodišnji Pjanić ima važeći ugovor sa Rimljanima do ljeta 2018. godine i istaknuto obeštećenje od 38 miliona evra. Iako je astronomsko, Palota je naglasio da ukoliko neko bude spreman da plati neće biti načina da zaustavi Pjanića na "Olimpiku".

Engleski list piše da su u Mančesteru upoznati sa visinom obeštećenja Romi i da im predstoji dogovor oko plate bosanskohercegovačkog fudbalera jer portugalski stručnjak želi da osnaži tim i nadogradi ekipu koju mu je ostavio Luis van Gal.

Palota se takođe bori i da zadrži Rađu Naingolana i Antonija Rudigera ovog ljeta.

"Stalno govorim svima da Naingolan ne ide nigdje. Pjanić takođe ostaje, ali ništa ne možemo da učinimo ako neko plati obeštećenje. Međutim, Rađa ne ide nikud", rekao je prvi čovjek Rome.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC