• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentina bez Mesija srušila šampiona!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Argentine ostvarili su pobedu na startu Kopa Amerika. Odmah "pao" šampion.

Kada oni igraju sve pršti!

Fudbaleri Argentine ostvarili su pobedu u poslednjoj utakmici prvog kola Kopa Amerika pošto su u Santa Klari savladali aktuelnog branioca titule - reprezentaciju Čilea. Oslabljeni za neigranje Lionela Mesija, "gaučosi" su ubrzali u drugom poluvremenu i sa dva gola "potukli" šampiona iz prošle godine.

Strelci za Argentinu bili su Anhel di Marija u 50. i Ever Banega u 59. minutu, dok je utešni pogodak za Čileance delo Fuenzalide u nadoknadi vremena.

ARGENTINA - ČILE 2:1 (0:0)

Zbog povrede u sastavu "gaučosa" nije bilo Lionela Mesija, pa su umesto njega "navalu" predvodili Anhel di Marija, Gonzalo Iguain i Niko Gaitan, uz defanzivno pojačanu sredinu, a potezi fudbalera Pari sen Žermena su bili ti koji su rešili utakmicu.

Prvo je Di Marija iskoristio ukradenu loptu na sredini terena i u kontri savladao golmana Brava, da bi desetak minuta kasnije i sam asistirao za pogotak Everu Banegi. Argentinci su imali još šansi, ali su zaustavljeni na dva pogotka, dok je Fuenzalida tek u nadoknadi vremena postigao pogodak za Čileance.

Argentina Čilea
Izvor: YouTube

Kada igraju ove dve ekipe uvek je vatreno na tereno. Sudija Fedorčuk je imao mnogo posla, pa je podelio šest žutih kartona, a mogao je još...

U drugoj utakmici iste grupe Panama je savladala Boliviju 2:1, a golove su postigli Perez u 11. i 87. minutu, dok je Arse u 54. minutu bio strelac za Boliviju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC