• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila levog beka: Boriću se za mesto!

Autor mondo.rs

Crvena zvezda predstavila prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Doveden je, ili bolje rečeno vraćen, levi bek Stefan Milošević iz Spartaka.

 Stefan Milošević se vratio u Zvezdu Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Crvena zvezda je predstavila prvo pojačanje za novu sezonu!

Šampion Srbije je u utorak i zvanično promovisao levog beka Spartaka Stefana Miloševića (21) sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine, a talentovani fudbaler je uzeo dres sa brojem 21. 

"Nismo se dugo gledali, ali sada ćemo malo češće. Dovodimo još jednog šampiona koji je igrao na Novom Zelandu. Već je bio u Crvenoj zvezdi, a dobrim igrama nametnuo se za povratak", kazao je na početku predstavljanja sportski direktor Blažo Raosavljević.

Momak iz Požarevca je u prethodnoj sezoni za Spartak odigrao 30 utakmica i zabeležio 5 golova i 2 asistencije i očekuje se da u narednoj sezoni bude zamena za Luisa Ibanjeza, pošto je Dušanu Anđelkoviću istekao ugovor.

"Došao sam u veliki klub. Nadam se da ću dobrim igrama pomoći da odbranimo šampionsku titulu", kazao je on i dodao da će se boriti za mesto u timu sa Luisom Ibanjezom jer smatra da kroz izazove može samo da napreduje.

Zanimljivo je da je Milošević već bio član Crvene zvezde. On je do svoje petnaeste godine nosio crveno-bele boje, da bi potom obukao crno-bele, Partizanove. U Humskoj je bio do punoletstva, a potom se potpuno afirmisao u subotičkom Spartaku.

"Trener u Zvezdi mi je bio Ivica Momčilović. Kao i svaki igrač koji ceni sebe otišao sam jer sam mislio da ću pronaći sebe. Sada sam se vratio", kazao je Milošević.

"Video je da je pogrešio", dodao je sa osmehom Blažo Raosavljević.

U narednim danima očekuje se da Crvena zvezda predstavi i dvojicu štopera - Tomasa Fibela i Adama Mičela, a očekuje se i rasplet situacije oko fudbalera koji se već neko vreme povezuju sa crveno-belima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC