• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dvije utakmice bez publike

Partizan će naredne dvije prvenstvene utakmice igrati bez prisustva publike zbog nesportskog ponašanja navijača na “vječitom derbiju”.

 Partizan dvije utakmice bez publike Izvor: MONDO

Zamjenik Disciplinske komisije Zajednice Super lige Dragče Dimitrijević po ubrzanom postupku donio je odluku da FK Partizan plati novčanu kaznu od 200.000 dinara.

Na osnovu ove kazne Partizan će nedjeljni derbi protiv OFK Beograda igrati bez prisustva publike, kao i prvu narednu utakmicu u proljećnom dijelu prvenstva.

Fudbalski klub Partizan žalio se na odluku Dimitrijevića, a u ovom klubu smatraju da bi žalba trebalo da odloži primjenu kazne i da bi "crno-bijeli" u skladu s tim protiv OFK Beograda mogli da igraju pred navijačima.

Generalni sekretar Zajednice klubova Superlige Miodrag Janković rekao je, međutim, za Tanjug da prema odluci Dimitrijevića, a shodno disciplinskom pravilniku, ne postoji mogućnost da ulaganje žalbe odloži primjenu kazne.

Prema riječima Jankovića, Partizan će odmah biti upoznat s tim, što znači da će šampion Srbije protiv OFK Beograda sigurno igrati pred praznim tribinama.

Ukoliko žalba ne bude usvojena, "crno-bijeli" će i na startu drugog dijela šampionata Srbije protiv Javora igrati bez prisustva publike.

Partizan je saopštio i da je početak utakmice protiv OFK Beograda pomjeren sa 13 na 15,30 časova i na taj način je otpala mogućnost da televizija prenosi taj meč.

Prema riječima Jankovića, umjesto meča Partizan - OFK Beograd, ljubitelji fudbala moći će od 13 časova da prate prenos utakmice između Rada i Napretka.

Zbog propusta u organizaciji utakmice Crvena zvezda, kao domaćin derbija, kažnjena je maksimalnom novčanom kaznom od 600.000 dinara.

Srđan Knežević, fudbaler Partizana, koji je isključen početkom drugog poluvremena zbog bezobzirnog starta nad centarforom Crvene zvezde Dejanom Lekićem, kažnjen je sa tri utakmice zabrane igranja.

Po jednu utakmicu suspenzije zbog međusobnog koškanja dobili su Aleksandar Petrović iz Rada i Janko Tumbasević iz Vojvodine.

Trener Jagodine Mladen Dodić zbog prigovora i udaljavanja sa klupe kažnjen je opomenom.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC