• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sedmica" Brazila, novi remi Ekvadora

Autor mondo.rs

Odigrane su utakmice 2. kola Grupe B na Kopa Amerika. Ni posle dva meča niko nije izborio prolaz u narednu rundu takmičenja. Brazil pobedio Haiti 7:1, dok su Ekvador i Peru igrali 2:2.

Malo golova, a onda na dve utakmice čak 12!

Za to su se najviše pobrinuli fudbaleri Brazila, koji su u Orlandu deklasirali Haiti 7:1 (3:0). Blistao je fudbaler Liverpula Filipe Kutinjo, postigavši tri gola.

Pored njega u strelce su se upisali još Renato Augusto, strelac dva pogotka, kao i Gabrijel, odnosno Lukas Lima, koji su po jednom zatresli protivničku mrežu.

Dvostruki asistent bio je Dani Alveš.

Počasni gol za Haiti, selekciju koja je posle drugog poraza na turniru u SAD ostala bez šansi da se plasira u drugu fazu, bio je Džejms Marselin. Njegov gol usledio je posle pet datih selekcije Brazila.

Posle odlične partije pritiv Brazila, Ekvador nije uspeo da pobedi Peru, ali je ostao neporažen - 2:2 (1:2). Na kraju su "trikolori" jedva izbegli poraz. Peru je poveo golovima Kueva u petom i Floresa u 13. minutu. Valensija je smanjio u 39, da bi Bolanjos na početku drugog dela, u 49. minutu, postavio konačan rezultat.

TABELA: Brazil 4, Peru 4, Ekvador 2, Haiti 0.

U poslednjem kolu Ekavador će imati lepu priliku s obzirom na to da igra protiv najlošijeg tima iz grupe - Haitija. Zanimljivo će biti i u meču između Brazila i Peru. Pobednik ove utakmice sigurno će u četvrtfinale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC