• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Nije nas poremetio Pavlovićev izbor

Autor mondo.rs

Sportski direktor crveno-belih, Blažo Raosavljević, predstavio novog štopera i pričao o daljim aktivnostima u letnjem prelaznom roku.

 ZVEZDA: Nije nas poremetio Pavlovićev izbor Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Adam Mičel, 20-godišnji fudbaler sa Novog Zelanda, i zvanično je novi član Crvene zvezde.

Mladi reprezentativac svoje zemlje igra na poziciji štopera i posle uspešne jednomesečne probe na stadionu Rajko Mitić, angažovan je da pojača konkurenciju u centralnom delu zadnje linije.

Rođen je 1. juna 1996. godine, a nosiće dres sa brojem 16.

"Odlično sam prihvaćen od tima tokom probe. Želeo bih i da se zahvalim treneru (Miodragu Božoviću) na prilici koju mi je pružio. Privilegovan sam što sam u klubu koji je šampion Evrope i nadam se da ću ostaviti trag", kratak je bio Mičel, koji se u srpskom fudbalu neće voditi kao klasičan stranac, pošto će zahvaljujući poreklu majke moći da dobije hrvatski pasoš, odnosno status igrača iz bivše Jugoslavije.

Mladi reprezentativac Novog Zelanda u Zvezdu je došao iz najvišeg ranga tamošnjeg fudbala, a preporučio ga je nekada čuveni golman beogradskih terena - Miodrag Ciga Rakčević.

Ugovor je potpisan na godinu dana.

Sportski direktor crveno-belih, Blažo Raosavljević, najavio je da će se narednih dana ponovo družiti sa novinarima povodom promovisanja igrača. Jasno je da će prva naredna biti posvećena Tomasu Fibelu koji je stigao iz ruske Mordovije, a videćemo koga će još angažovati Crvena zvezda.

Jedna od meta bio je Andrija Pavlović, ali je napadač Čukaričkog potpisao za Kopenhagen.

"Verovatno je stigla previše dobra ponuda, pa je otišao tamo, jer se Zvezda ne odbija lako", poručio je Raosavljević i dodao:

"Pavlović je bio samo jedna od opcija i njegov odlazak u Dansku nas ne remeti. Radimo na dovođenju novog napadača. Pre ćemo se odlučiti za Srbina, ali ne odbacujem mogućnost da nas pojača stranac".

Kao "prvi pik" kada je napadač u pitanju nezvanično se pominje mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević, koji čeka da se Palermo izjasni o njegovom statusu, a kao potencijalna pojačanja crveno-belih sve češće se navode i defanzivac turskog Mersina Milan Mitrović i mladi vezista iz redova PSV Ajndhovena, Andrija Luković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC