• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić o pojačanjima, broju stranaca, Ligi Evrope

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je naredne poteze kluba na tržištu igrača.

 Terzić o pojačanjima, broju stranaca, Ligi Evrope Izvor: MN PRESS

Pojačanja.

To je glavna tema na svakom okupljanju fudbalera pred start sezone, pa se utoliko ni ova prozivka crveno-belih ne razlikuje od prethodnih.

"Poželeo sam igračima zdravlje i da slušaju trenera kao što su do sada. Kvalitet imamo, a nadam se da ćemo biti još jači i da ćemo ispuniti želje navijala. Svima je poznato koje su to želje", rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govoreći posle trenera Miodraga Božovića.


"Prelazni rok je tek danas zvanično počeo. Na putu smo da rešimo još jednog štopera, nemojte me pitati za ime pošto znate da ne pričam o tome. Na taj način bi ispalo da Zvezda reklamira igrače što ne sme da bude slučaj", objasnio je Terzić i dodao:

"Planiramo da dovedemo još neke igrače, ali za nas je najveće pojačanje što nijedan igrač nije napustio tim i neće pre kraja kvalifikacija", ponovio je.

Pročitajte kakvu je poruku Božović poslao zvezdašima pred početak priprema za sezonu 2016/17.

FOTO: Ko ide u Zvezde, a ko će da razgovara!

ZVEZDA: Liga šampiona počinje danas!

Problem bi moglo da predstavlja i ograničenje broja stranaca u Superligi.

"Već imamo četiri stranca koji će igrati u startnoj postavi - Fibel, Le Talek, Donald i Vijeira - tako da ne treba očekivati još mnogo njih. Dogovor sa trenerom Božovićem je da ih bude šest, da svi igraju u Evropi, a dvojica da se rotiraju u domaćem prvenstvu", pojasnio je Terzić.

"Radimo punom parom, imamo i plan A i plan B, videćemo šta će biti. ali ponavljam da je najvažnije što nas niko neće napustiti pre kraja kvalifikacija", istakao je prvi operativac kluba i naglasio:

"Finansijski smo zatvorili sve do kraja avgusta", što nagoveštava da će klub morati da prodaje igrače, ako se ne plasira u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

"Svima nam je želja da igramo Ligu šampiona, ali realnija je možda Liga Evrope. Ubeđen sam da ćemo u narednih nekoliko godina biti učesnik Lige šampiona, međutim, sada sve zavisi od žreba. Ako i ne uđemo ovog leta, uveren sam da ćemo opet biti šampioni i da će taj tim uspeti da se nađe u eliti. Važno je da Zvezda bude favorit u drugom kolu", zaključio je Terzić.

"Optimista sam da će Zvezda narednih tri, četiri, pet godina osvajati titule", "pojačao" je izjavu na kraju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC