• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meksiko izbegao Argentinu, Urugvaj silan za kraj

Autor mondo.rs

Meksikanci u finiš utakmice postigli gol za izjednačenje protiv Venecuele koji ih je "sklonio sa puta" Argentini. Urugvaj se oprostio pobedom, Luis Suarez bez minuta na ovogodišnjem Kopa Amerika.

Još dve utakmice do kraja grupne faze, ali već sada se čini da je sve jasno.

Fudbaleri Meksika uspeli su da kasnim golom Peralte izbore bod protiv Venecuele i tako da zbog bolje gol razlike završe na prvom mestu grupe C. Oba tima su uoči meča imala maksimalan učinak, ali je presudilo to što je Venecuela svoje obe pobede zabeležila minimalnim rezultatom, pa će sa drugog mesta u plej-of.

Pogodak Velaskeza u 10. minutu nije bio dovoljan da se pobeda sačuva do kraja, pa ovaj rezultat verovatno znači da će Venecuela u prvoj rnokaut rundi ići na Argentinu, dok će Meksikancima pripasti onaj slabiji rival.

Samo pravo čudo može Čile ili Panamu poslati na prvo mesto grupe, a da bi se to desilo potrebno im je da Bolivija ubedljivo savlada "gaučose". 

U drugom meču ove grupe Urugvaj se ubedljivom pobedom oprostio od Kopa Amerike. Posle dva početna poraza, oni su uspeli da savladaju Jamajku 3:0 (1:0) golovima Ernandeza u 21. minutu, autogolom Votsona u 66. i pogotkom Dijaza u 88. minutu.

I u ovom meču Urugvajci su bili bez povređenog Luisa Suareza, a jasno je bilo da selektor "uruza" neće rizikovati povredu sjajnog napadača Barselone kada je već sve izgubljeno za njegov tim. Osim njih sve je izgubljeno i za Brazil...

Parovi četvrtfinala:

SAD - Ekvador
Argentina - Venecuela
Peru - Kolumbija
Meksiko - Panama/Čile

Meksiko - Venecuela
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC