• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila Fibela: Čuo sam lepe stvari...

Autor mondo.rs

Posle Stefana Miloševića (21) i Adama Mičela (20), Crvena zvezda predstavila još jednog defanzivca - Tomasa Fibela.

 Zvezda predstavila Fibela: Čuo sam lepe stvari... Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Crvena zvezda je predstavila i treće pojačanje za novu sezonu.

Posle Stefana Miloševića (21) koji je došao iz Spartaka, a potom i Adama Mičela (20) koji je došao sa Novog Zelanda, crveno-beli su potpisali i iskusnog štopera Tomasa Fibela (30) koji je u utorak potpisao ugovor na dve sezone.

"Zahvaljujem se svima na lepom prijemu. Ambicije Crvene zvezde su me privukle da dođem u klub i nadam se da ću opravdati očekivanja. Došao sam ovde da dokažem svoje sposobnosti i nadam se da ću to uspeti. Kao svoju prednost istakao bih igru glavom i dobro postavljanje", ispričao je novinarima na konferenciji za medije Tomas Fibel.

Uzeo je dres sa brojem 97.

"Broj 97 za mene ima veliki značaj, a povezan je sa državom iz koje dolazim - Gvadalupe (poštanski broj) i mnogo puta mi je doneo sreću".

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević objasnio je kako je došao na preporuku "Grofa" Božovića, a prethodno je sarađivao i sa selektorom Srbije Slavoljubom Muslinom u Amkaru iz Perma.

"Igrao je u Rusiji kada je Miodrag Božović bio tamo i na osnovu toga smo ga doveli. Nadamo se da će biti pojačanje", kazao je on.

Boško Janković je slobodan?

"On je i pre bio interesantan Zvezdi, postoji obostrana želja, ali neke druge stvari su tu problem. Pre svega to što mu porodica ne živi ovde", kazao je Raosavljević.

Momak iz Gvadalupa je nastavio seriju dolazaka fudbalera ruske Mordovije u Crvenu zvezdu pošto je on već treći fudbaler iz tog kluba koji je došao u Ljutice Bogdana u kratkom vremenskom periodu. Pre njega su u klub došli Damjan le Talek i Mičel Donald.

"Činjenica da su Donald i Le Talek ovde je takođe uticala na odluku da dođem u Zvezdu. Oni su mi pričali o odličnoj saradnji sa trenerom Božovićem", kazao je Fibel i dodao da je u karijeri već igrao sa srpskim igračima poput Milana Jovanovića, Darka Pivaljevića...

Ovaj visoki defanzivac (192cm) je u karijeri nastupao za Avinoa, Lens B, Virton, Standard iz Liježa, Brisel, Antverp, Viđev iz Lođa, Amkar i Mordoviju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC