• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj Kanga: Zvezda nudi bolje uslove od Rostova?

Autor mondo.rs

Ruski Rostov ponudio je novi ugovor Gaboncu Kangi, ali je pitanje da li će on prihvatiti finansijski slabiju ponudu od one koju je već imao, ali i od one koju nudi Crvena zvezda.

Guelor Kanga je na raskrsnici.

Ofanzivni vezista iz Gabona Guelor Kanga (25) u narednim danima odlučiće o tome gde će nastaviti karijeru. On je još uvek fudbaler ruskog Rostova i ugovor sa ovim klubom mu uskoro ističe, ali za njega je zainteresovana i nekolicina klubova uključujući Crvenu zvezdu.

Rostov je odlučio da Kangi ponudi produžetak saradnje, ali po znatno nepovoljnijim uslovima od onih koje je do sada imao. Takođe, ruski mediji navode i da je ta ponuda finansijski slabija i od one koju mu nudi Crvena zvezda.

Njegov menadžer je prethodnih nedelja govorio da je 90% sigurno da će ostati u Rostovu, ali bi slabija ponuda mogla da promeni pravac u kome će ići pregovori na relaciji Kanga-Rostov.

Crvena zvezda je potvrdila interesovanje za ovog igrača, ali je trener Miodrag Božović na okupljanju za novu sezonu rekao da "se on izgubio negde u Gaboni i da su ga možda vračevi oteli".

Kanga je već sarađivao sa Miodragom Božovićem, sa kojim je 2014. osvojio Kup Rusije, a očigledno da mu je potrebno vreme da "promisli" i odluči u kom smeru će nastaviti karijeru.

Guelor Kanga u septembru puni 26 godina i u prethodnoj sezoni je za Rostov odigrao 17 utakmica i postigao dva gola i upisao tri asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC