• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz porodilišta pravo na "Marakanu"!

Autor mondo.rs

Bebe, kada se rode i dovoljno ojačaju da mogu da napuste porodilište, uglavnom prvo odu kući ili kod bake i deke. Mala Maša nije...

Bebe, kada se rode i dovoljno ojačaju da mogu da napuste porodilište, uglavnom prvo odu kući ili kod bake i deke. Mala Maša nije...

Fudbalski klub Crvena zvezda pohvalio se na zvaničnom portalu da je dobio jednog od najmlađih članova, od kada je obnovljen servis za članstvo.

"Mala Maša Gnjatović rođena je 10. juna 2016. godine, a danas je puštena iz porodilišta. Prva destinacija porodici Gnjatović nije bila kuća u kojoj stanuju, već dom svih zvezdaša - Marakana. Maša je od danas član Crvene zvezde, i na taj način sledi put svoje sestre Une koju su roditelji te 2013. godine, takođe pravo iz porodilišta, doveli na naš stadion i učlanili. Lepa tradicija, i prelepe zvezdaške uspomene za sestre Gnjatović", piše na sajtu crveno-belih.

Klub podseća navijače da od sutra, srede 14. juna 2016. godine, počinje prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2016/17, koja je u Ljutice Bogdana počela zvanično juče prozivkom fudbalera, a nastavljena danas predstavljanjem novih pojačanja.

"Crvena zvezda je tokom prethodne takmičarske godine učinila mnogo u organizacionom i rezultatskom smislu, a sada je na redu milionska armija navijača. Velika podrška našem klubu biće neophodna, i zato pozivamo sve Zvezdaše da kupe sezonsku ulaznicu i na taj način, finansijski ali pre svega svojim prisustvom na stadionu, podrže napore kluba da se vrati na stare staze evropskih uspeha", poziv je zvezdašima sa "Marakane" uz poruku:

"Ti si na redu!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC