• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić s tribina javio gde će Ramos pucati!

Autor mondo.rs

Penala nije trebalo da bude, kada ga je već bilo trebalo je da bude ponovljen, ali na kraju presudila je komunikacija.

Da skratimo – holandski sudija Bjern Kujpers prestrogo je dosudio penal za Španiju u meču sa Hrvatskom pri rezultatu 1:1.

Šime Vrsaljko ne samo da je digao ruke u vis, već se trudio da izbegne kontakt sa Davidom Silvom, no španski as bio je previše iskusan i namazan da ne uspori i "uplete" se sa hrvatskim defanzivcem, posle čega je Kujpers odlučio da pokaže na belu tačku.

Iako u timu ima nekoliko izvrsnih izvođača prekida, selektor Španije Visente Del Boske dozvolio je kapitenu i defanzivcu, ne baš osvedočenom penaldžiji, Serhiju Ramosu da stavi loptu na belu tačku i potencijalno reši meč, što je ovaj i uradio, ali...

Tada je preiskusni kapiten "vatrenih" Darijo Srna pogledom potražio povređenog Luku Modrića na tribinama (ili negde na tahničkoj klupi, pored klupe za rezerve), pokušavao je da shvati šta mu Modrić govori, a kad se konačno postavio isto kao i Danijel Subašić, razumeo je da mu vezista Reala govori da će njegov saigrač pucati u Subašićevu desnu stranu.

Da li je Modrić dojavio još nešto od toga, ne znamo, tek Srna je – takođe iskusno – sačekao da Ramos namesti loptu na belu tačku a onda rizikujući žuti karton, koji je kasnije i dobio, prišao Subašiću i šapnuo mu savete da Ramos može to da vidi.

Epilog?

Pogledajte sami...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC