• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pozajmila igrača Genta!

Autor mondo.rs

Posle Vanje Vučićevića, Stefana Miloševića, Tomasa Fibela, Andrije Lukovića, Adama Mičela i nekolicine igrača kojima je istekla pozajmica, na Stadionu "Rajko Mitić" predstavljeno je novo pojačanje.

 Marko Poletanović u Crvenoj zvezdi Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Marko Poletanović, dete Vojvodine, provešće narednu sezonu u Crvenoj zvezdi!

Crveno-beli su na zvaničnom portalu ove srede potvrdili da su se sa belgijskim Gentom dogovorili oko pozajmice 22-godišnjeg veziste, uz dodatak da će šampion Srbije u junu 2017. imati pravo da otkupi ugovor u celosti.

Nije saopšteno pod kojim uslovima...

Gent, šampion Belgije iz 2015, koji je ovu sezonu završio na trećem mestu, platio je Poletanovića 21. januara 2015. godine punih milion evra, zahvaljujući tome što je u dresu Voše igrao zaista dobro, dao šest golova i imao 15 asistencija za sezonu i po, no u novom klubu je zabeležio samo 12 nastupa, dao gol i jednom asistirao.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, ponikao je u Vojvodini, dok je poslednjih šest meseci igrao na pozajmici u Zulte Varegemu.



On je prošao sve mlade reprezentativne selekcije Srbije, a nakon što je put do punog potencijala "zapeo" u Belgiji, pokušaće da nastavi da ga ostvaruje na srpskim terenima.

Da je u Ljutice Bogdana "živo" ove nedelje, uoči odlaska u Sloveniju na pripreme, potvrđuju i vesti da je Luis Ibanjez, po svemu sudeći, prodat turskom Trabzonsporu, a da su crveno-beli potpisali i sina Partizanove legende Nebojše Vučićevića.

Crvena zvezda je za sada, pored Poletanovića i Vučićevića, dovela Stefana Miloševića, Tomasa Fibela, Andrije Lukovića i Adama Mičela, a nekolicina igrača vratila se sa pozajmica, poput Marka Marinkovića, Danijela Avramovskog, Vladimira Jovovića, Bruna Matosa, itd.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC