• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sport Vision i Nike ulažu u mladost!

Autor mondo.ba

U petak, 24. juna 2016, u 20:30 časova održaće se svečano otvaranje drugog po redu Turnira "Ilija Pantelić" u Etno Selu Stanišić u Bijeljini.

Učešće na turniru će uzeti preko 140 akademija i škola fudbala, iz 13 evropskih zemalja kao i jedna akademija sa Afričkog kontinenta ("Java soccer"- Namibija)

Kompanija Sport Vision, u saradnji sa Nike-om, je generalni sponzor drugog po redu Fudbalskog turnira "Ilija Pantelić". Kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i dobru energiju najmasovnijeg dječijeg fudbalskog okupljanja u Bijeljini.

Oko dvije i po hiljade mladih fudbalera će, od 23. do 26. juna 2016. godine, na Turniru "Ilija Pantelić" odmjeriti svoje snage i pokušati da osvoje neki od trofeja i vrijednih nagrada. Svi oni će se takmičiti u osam različitih kategorija, a svoje učešće su potvrdile ekipe iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Ukrajine, Poljske, Slovačke, Italije, Švedske, Nigerije i drugih zemalja.

Sport Vision i Nike su se potrudili da daju poseban pečat ovogodišnjem turniru, pa su za nekoliko hiljada posjetilaca i takmičara pripremili dosta zanimljivih iznenađenja, poklona i dobre zabave.

Sport Vision će najboljeg igrača, strijelca i golmana u svakoj kategoriji nagraditi vrijednim nagradama.

Na posebnom Sport Vision izložbenom štandu će biti predstavljeni najnoviji modeli opreme za fudbal. Posjetioci će imati priliku da probaju novu opremu, da se uvjere u njen kvalitet, te će moći da osvoje neke od brojnih nagrada koje su ove dvije kompanije pripremile. Centar zabave će biti na posebnom Nike fudbalskom zidu, gdje će svi moći da provjere svoju preciznost u šutiranju lopte.

“Svako novo sponzorstvo daje posebnu vrijednost našem poslovanju i zbog toga nam je velika čast što smo dio Turnira 'Ilija Pantelić'. Ovim sponzorstvom, nastojimo da dodatno podržimo odličnu ideju organizatora i uvjereni smo da ćemo zajedničkom saradnjom poslati pravu sliku o našem gradu, te da će ovogodišnji turnir ostati u posebnom sjećanju svih učesnika i posjetilaca", poručuju iz Sport Vision-a.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Bravo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC