• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trijumf pekare „Aleksa“ u Kotor Varošu

Autor mondo.ba

Završen tradicionalni 49. po redu turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“

 Završen tradicionalni 49. po redu turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“ Izvor: Nemanja.Babic/MONDO
...
Izvor: Nemanja.Babic/MONDO

  U finalnom susretu 49. tradicionalnog c pekara „Aleksa“ iz Kneževa je golom Dragana Verića savladala prošlogodišnjeg pobjednika pekaru „Obeliks“ i tako prvi put osvojila ovaj prestižni turnir.

Prethodno su u polufinalu Kneževljani izbacili ekipu Svetosavske omladinske zajednice nakon boljeg izvođenja sedmeraca, dok je pekara „Obeliks“ rezultatom 3:2 savladala PDP.

Sa 6 postignutih golova najbolji strijelac u seniorskoj konkurenciji je Ognjen Đaković (pekara „Obeliks“), dok su golman Zoran Stanivuković i Dragan Verić, članovi pobjedničke ekipe, ponijeli epitet najboljeg golmana i igrača turnira.

„Ovo je peta godina da dolazimo na turnir u Kotor Varošu i tek sada smo uspjeli osvojiti prvo mjesto. Sve pohvale idu na račun organizatora, koji je ovu manifestaciju podigao na najviši nivo“, rekao je najbolji pojedinac turnira Dragan Verić.

U konkurenciji preduzeća i javnih ustanova prvo mjesto je osvojila opština „Kotor Varoš“, koja je u finalu poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca pobijedila favorita turnira ekipu „Sporteka“.

Titula najboljeg strijelca u ovoj kategoriji je pripala Sandiju Behariću (Sportek), najuspešniji golman je Milorad Savanović (opština Kotor Varoš), dok je Enis Mušanović (Sportek) ponio epitet najboljeg igrača.

Turnir je imao humanitarni karakter, a zahvaljujući publici, Organizacionom odboru, opštinskoj organizaciji Crvenog krsta i udruženju „Carigrad“ sakupljeno je 2000 maraka za liječenje 15-godišnjeg Stefana Majstorovića iz Kotor Varoša, koji je oblio od leukemije, a nakon operacije u Beogradu skuplja snagu za nove životne pobjede.

„U Stefanovo ime se zahvaljujem svima koji mu pružaju pomoć i hrabre ga sa istraje u borbi sa teškom bolešću. Posebno me impresionirao gest Saše Petrovića i ljudi iz „Carigrada“, koji su podržali ovu humanitarnu akciju“, rekao je Stefanov brat Darko Majstorović.

Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima su uručili članovi organizacionog odbora i predstavnici privrednih subjekata koji su podržali ovu manifestaciju.

Na turniru, koji su uspješno organizovali opština Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“, su učestvovale 44 ekipe u 4 uzrasne kategorije.

Završnoj večeri na igralištu Radničkog univeziteta je prisustvovalo oko 1.500 gledalaca, a odlično su svoj posao obavile sudije PFS Banja Luka Ratko Kunić, Nemanja Aleksić i Vladan Todorović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC