• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta će biti u reprizi finala 2012?

Visente del Boske smatra da će Španija i Italija u osmini finala EURO 2016 prikazati potpuno drugačiju igru nego pre četiri godine u borbi za trofej

Branilac evropske titule Španije igraće 27. juna u Sen Deniju protiv Italije u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Španci su dobili težeg protivnika pošto su zauzeli drugo mesto u grupi D posle poraza od Hrvatske (1:2), u poslednjem, trećem kolu.

Visente del Boske ističe da je umereni optimista, kao i pred svaki drugi meč i da veruje u svoj tim.

Duel Španije i Italije biće repriza finala Evropskog prvenstva 2012. godine, kada je "crvena furija" ubedljivo slavila sa 4:0.

Selektor Španije ističe da se mnogo toga promenilo od tada.

JOŠ JEDNOM O RAMOSOVOM PROMAŠENOM PENALU

Visente del Boske osvrnuo se još jednom na promašeni penal Serhija Ramosa protiv Hrvatske. "Ja puštam igrače da odluče ko će šutirati penal. To je znak snage. Oni su glavni glumci na terenu. Penale ne možete da vežbate. Ja mogu sada da izvedem penal i budem siguran jer me niko nije gledao. Drugačije je kada postoji tenzija, to ne možete da uvežbate", rekao je Del Boske.

"Tada smo igrali bez napadača, sa više veznih igrača. Stvari su se promenile za četiri godine, došli su neki ljudi, ali ne morate ponovo izmišljati ceo život. David Silva je odličan igrač, Sesk Fabregas je odličan igrač i sa nama je mnogo godina. Ako su u dobroj formi, zašto igrati bez njih?", rekao je selektor Španije.

Del Boske osvrnuo se i na igru protivnika. Ističe da su i oni promenili stil i da, uprkos opštem mišljenju, ne igraju defanzivno.

"Oni su dobri u odbrani, ali imaju i dobar napad. Imaju dobre spoljne igrače i dvojicu napadača, ali i kvartet defanzivaca, sa trojicom centralnih bekova i Danijeleom de Rosijem. Promenili su sredinu terena i možda su direktniji nego 2012. godine. Ne mislim da su defanzivni, iako ih takvima smatraju. Centrali bekovi su veoma dobri, dobro se poznaju", dodao je Del Boske.

Duel Španija - Italija u osmini finala Evropskog prvenstva igra se u ponedeljak u prestonici Francuske, na stadionu Sen Deni, od 18 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC