• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mažić prvi put prošao grupnu fazu!

Autor mondo.rs

Kolina očigledno veruje srpskom arbitru i njegovim pomoćnicima, koji će u nedelju uveče prvi put voditi utakmicu nokaut faze na najvećim takmičenjima koje organizuju UEFA i FIFA.

Posle dve utakmice u grupnoj fazi na Mundijalu u Brazilu i dve na EURO u Francuskoj, došao je trenutak da Milorad Mažić (43) sudi i eliminacije na najvećim takmičenjima UEFA i FIFA!

Legendarni Pjerluiđi Kolina, prvi čovek sudijske organizacije UEFA, ukazao je Srbinu veliku čast i obavezu da deli pravdu na meču osmine finala Evropskog prvenstva između Mađarske i Belgije.

Mažić i njegovi pomoćnici
Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, kao i pomoćnici iza gola Danilo Grujić i Nenad Đokić, odlično su odradili posao na mečevima prve faze: Republika Irska – Švedska 1:1 i Španija – Turska 3:0, tako da će se posle dugo vremena srpska posada zadržati na velikim takmičenjima i kada počnu najdramatičnije utakmice.

Međ između Mađarske i Belgije zakazan je za nedelju uveče u 21 čas,
na Stadionu "Municipal" u Tuluzu.

 Mažić i njegov tim nalaze se na drugom uzastopnom velikom takmičenju, nakon što su na SP u Brazilu 2014. godine vodili burnu utakmicu između Nemačke i Portugala, završene rezultatom 4:0, u kojoj je bilo i crvenih kartona i penala, a potom su bili na pozicijama i za meč prve faze između Argentine i Irana (1:0).

Mažić je ove sezone vodio četvrtfinale Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Mančester sitija (2:2), osminu finala Lige Evrope između Mančester junajteda i Liverpula (1:1), sudio je šest mečeva kvalifikacija za EURO 2016 i ukupno 14 mečeva u evro-kupovima u prethodne dve godine.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

A ko sudi Španija - Italija?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC