• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vule Jovanović: Ako ikada dam gol protiv Zvezde...

Autor mondo.rs

Nekadašnji štoper Crvene zvezde teško je podneo rastanak sa crveno-belima na polusezoni, i to što nije uspeo da podigne trofej sa saigračima na kraju prvenstva, a koliko voli klub pokazuje i njegova izjava za sajt Zenita.

 Vukašin Jovanović o mogućnosti da igra protiv Zvezde Izvor: MN PRESS

Vukašin Jovanović nije proveo mnogo vremena u prvom timu Crvene zvezde, ali je i te kako učestvovao u osvajanju titule. Bio je tu samo u prvom delu sezone, ali je i zahvaljujući njegovim dobrim igrama u odbrani Crvena zvezda ostvarila veliku "zalihu bodova" pred nastavak prvenstva.

Na pripremama ga je zatekla ponuda Zenita, a on je posle dugih pregovora ipak završio u Rusiji.

Nije krio da mu je izuzetno žao što nije imao priliku da sa nekadašnjim saigračima na kraju sezone podigne trofej namenjen šampionu Srbije, a u intervjuu za klupski sajt Zenita još jednom je potvrdio koliko je zaljubljen u Crvenu zvezdu.

"Zvezda igra kvalifikacije za Ligu šampiona, ali znam da postoji šansa da se sastanemo. Čak i protiv svog prvog kluba dao bih maksimum. Tamo sam postao igrač, klub mi je dao mnogo. Igrao bih protiv Zvezde, posebno u Beogradu. Ako jednog dana dam gol Zvezdi na Marakani, otići ću na prema tribinama i reći - izvinite!", bio je iskren u izjavi za sajt svog sadašnjeg kluba Vukašin Jovanović, a prenosi "Mozzartsport".

Pre tačno godinu dana je sa reprezentacijom Srbije do 20 godine ulepšao jutro svim ljudima u Srbiji kada je u "krokodilskim suzama" slavio osvajanje Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Od tada se mnogo toga promenilo u njegovoj karijeri...

"Mislim da ću tek za pet-šest godina shvatiti koliko je to dobro dostignuće. Nemam šta da kažem o onim suzama. Nije bilo vremena da se ode u svlačionicu i plače. Mnogi su mi posle toga rekli - to je kul, to je emocija", kazao je ovaj mladi štoper.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC