• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poletanović: Zvezda nije korak unazad...

Autor mondo.rs

"Mnogi su me pitali da li je ovo korak unazad za mene, ali mislim da nije, jer je Zvezda veća od svih belgijskih klubova", rekao je 22-godišnji Poletanović na promociji.

Crvena zvezda je u subotu predstavila novo pojačanje.

Novi fudbaler koji je stigao u Ljutice Bogdana je Marko Poletanović, a on je na promociji ocenio da prelazak u taj klub nije korak unazad u njegovoj karijeri i da se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali da će se zadovoljiti i plasmanom u Ligu Evrope.

"Mnogi su me pitali da li je ovo korak unazad za mene, ali mislim da nije, jer je Zvezda veća od svih belgijskih klubova", rekao je 22-godišnji Poletanović na promociji.

Poletanović će naredne sezone igrati kao pozajmljen igrač belgijskog Genta, a Zvezda će imati pravo otkupa ugovora.

Ovaj 22-godišnji vezni fudbaler je rekao da je optimista kada je reč o plasmanu u Ligu šampiona.

"Zašto da ne, moguće je. Treba ići korak po korak. Ali, smatram da je veliki uspeh i da izborimo Ligu Evrope", rekao je Poletanović, koji će u beogradskom klubu nositi dres sa brojem 93.

On je karijeru počeo u Vojvodini, iz koje je 2015. prešao u belgijski Gent, gde nije mnogo igrao, pa je poslednju polusezonu proveo na pozajmici u Zulte Varegemu.

"Prvih šest meseci u Gentu je bilo dobro, ali kada sam odigrao najbolju utakmicu protiv Briža, trener mi je rekao da ću odmoriti, pa sam sklonjen iz tima. Video sam da me ne žele, a nisam znao razlog. Rekli su mi da ostanem i šest meseci sam proveo na klupi. Nisam bio zadovoljan pa sam otišao u Varegem, odigrao desetak utakmica, moglo je bolje, ali dobro", kazao je Poletanović.

Kako je rekao, glavna konkurencija u timu biće mu Mičel Donald i Damjan Le Talek, ali daće sve od sebe da se izbori za mesto u prvoj postavi.

"Treniram 100 odsto i ako to bude dovoljno, nadam se da ću da se izborim za prvu postavu", rekao je Poletanović.

On je dodao da nije bilo nikakvih reakcija u Novom Sadu zbog potpisa za Crvenu zvezdu.

Poletanović je naveo da mu mnogo znači što će u Zvezdi igrati s nekadašnjim saigračima iz Vojvodine Aleksandrom Kataijem i Nemanjom Supićem, kao i to da poznaje mnogo njih, što iz mlađih reprezentativnih selekcija, što onih protiv kojih je igrao.

Osim njega, Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovala defanzivce Tomasa Fibela (Mordovija), Adama Mičela (Novi Zeland), Stefana Miloševića (Spartak), kao i vezista Vanje Vučićevića (Čukarički) i Andriju Lukovia (PSV), a u narednim danima očekuje se i dolazak još novih igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC