• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaza, svi ćemo se sećati

Autor mondo.rs

Simone Zaza pokušao da objasni izvedeni penal protiv Nemačke i dodao da će do kraja života da se seća promašaja. I mi ćemo...

Italijan Simone Zaza rekao je da će se do kraja života sećati promašenog penala protiv Nemačke i eliminacije u četvrfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Italija je završila takmičenje nakon jedanaesteraca i velike drame i čak devet penal serija, u kojoj ne kraju Nemačka slavila sa 6:5, dok je regularni deo utakmice zavrsen rezultatom 1:1.

Zaza se našao na meti navijača jer je na krajnje čudan, skoro bizaran nacin, izveo udarac sa 11 metara.

...
Izvor: YouTube



Da nevolja napadača Juventusa bude veća, i veći deo ljubitelja fudbala koji su gledali penal seriju na meču Italija - Nemačka će se sećati krajnje čudno izvedenog penala.

"Uvek sam tako izvodio penale i bio sam ubeđen da ću postići pogodak. Poslao sam Manuela Nojera na drugu stranu, ali je nažalost lopta otišla suviše visoko. Promašio sam najvažniji penal u svojoj karijeri i pamtiću taj promašaj do kraja života. Žao mi je što sam razočarao navijače, ali želim da znaju da smo dali sve od sebe", rekao je Zaza za Sport Mediaset po povratku u Italiju.

Nemačka će se u polufinalu sastati protiv domaćina Francuske 7. jula u Marselju, dok će se dan ranije u Lionu sastati Portugalija i Vels.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC