• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poletanović: "Bitka" sa Donaldom i Le Talekom

Autor mondo.rs

Novajlija u redovima Zvezde nameće se na pripremama u Sloveniji

Marko Poletanović nije stigao uz veliku pompu u redove Crvene zvezde, ali se na pripremama u Termama Čatež nametnuo i pokazao da trener Miodrag Božović na njega može najozbiljnije da računa.

Na mestu defanzivnog veznog svoje pozicije čvrsto drže Mičel Donald i Damjan Le Talek, ali je mladi Novosađan odličnom partijom i golom protiv Zarije (3:1) u prijateljskom meču pokazao da bi mogao da bude od velike koristi.

"Najbitnije je da smo odigrali dobru utakmicu i pobedili, što će nam puno značati na planu samopouzdanja. Drago mi je što sam uspeo da postignem lep gol, 'opalio' sam po lopti i završilo se na pravi način", izjavio je Poletanović.

Crveno-beli će po isteku jednogodišnje pozajmice imati opciju da od Genta otkupe kompletan ugovor Poletanovića za 650.000 evra, što nije mala cifra, ali je za 400.000 manja od one koju su Belgijanci platili Vojvodini za transfer u januaru 2015. godine.

"Trudiću se da se izborim za mesto, radiću svaki trening maksimalno, videćemo da li će to biti dovoljno za najboljih 11. Svaki igrač želi da igra, pa tako i ja. Konkurencija je jaka, tu su Donald i Le Talek, koji su odigrali odlično prošlu sezonu. Biće teško, ali igra se na tri fronta i biće mnogo utakmica".

Poletanović je dodao da mu veoma prija rad sa trenerom Božovićem, za kojeg je istakao da ima pristup sa igračima.

"Uglavnom se radi po dva treninga dnevno, dosta sa loptom, sve što mi igrači najviše volimo i želimo. Meni se sviđa i što nema suvog trčanja bez lopte. Za razliku od Belgije gde se mnogo vremena provodi u šumi na trčanju. Nikada nisam radio sa trenerom kao što je Božović, puno se šali i to nam prija".

Mladi fudbaler ipak priznaje da protiv jednog kluba neće biti lako da igra - Vojvodine, čiji je kapiten bio pre odlaska u inostranstvo.

"Biće teško protiv Vojvodine, ali profesionalac sam. Na dolasku u Zvezdu čestitali su mi bivši saigrači iz Novog Sada, ali nije bilo prozivki", zaključio je Poletanović.

Poletanovića ugovor sa prošlosezonskim učesnikom Lige šampiona vezuje do 2018. godine i Gent ne želi da propusti da vrati bar deo uloženog u talentovanog fudbalera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC