• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danko Lazović čeka Čuku, Voša sa Velšanima

Autor mondo.rs

Čukarički će se u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa Videotonom iz Sekešfehervara, dok će Vojvodina na megdan velškom Konahs Kveju.

 Danko Lazović čeka Čuku, Voša sa Velšanima Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Jedno iznenađenje se dogodilo, drugo zamalo!

Vojvodina će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv predstavnika Velsa Konahs Kveja, dok će Čukarički za rivala imati prošlogodišnjeg prvaka Mađarske - Videoton.

Velšani su iznenadili norveški Stabek i posle 0:0 u Rilu pobedili u Fredrikstadu 1:0, što je bilo dovoljno za drugo kolo i dvomeč sa Novosađanima, kojima ostaje još da završe postao protiv Bokelja (prvi meč 1:1, a revanš je u toku i Vojvodina ima ubedljivu prednost).

Stabek je ovim porazom samo potvrdio krizu u kojoj se klub nalazi, jer je posle 14. kola norveškog prvenstva na pretposlednjem mestu.

Strelac jedinog gola bio je Kalam Moris u 16. minutu.

Konah Kvej je prošle sezone bio četvrti u Premijer ligi Velsa. Prvi meč igra se u Novom Sadu 14. jula, a revanš je 21. na stadionu Rila.

Videoton je posle 3:0 protiv Zarje u Sekešfehervaru opušten stigao u Kišinjev. Ali, već posle pola sata igre Mađari su i te kako strepeli za porolaz. Predstavnik Moldavije vodio je 2:0 golovima Maksima Mihajlova u devetom i Georgija Ovsjanikova u 29. minutu.

Do kraja, ipak, nije bilo više golova.

Videoton i Čukarički prvi okršaj imaće 14. jula u Mađarskoj, a 21. se sastaju na Banovom brdu. Član Videotona od nedavno je i nekadašnji reprezentativac Srbije i napadač Partizana Danko Lazović. On nije igrao protiv Zarje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC