• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino ekstra pojačanje odmah na raspolaganju!

Autor mondo.rs

Bivši reprezntativac Argentine, Pablo Mouče, promovisan na stadionu Rajko Mitić. U konkurenciji za tim već za dvomeč sa Valetom.

 Zvezdino ekstra pojačanje odmah na raspolaganju! Izvor: MONDO

Dve titule u Argentini i Kup, Kup Brazila i Superkup Južne Amerike, finalista Kopa Libertadores. Pet nastupa za reprezentaciju Argentine, od kojih dva protiv Brazila, i dva gola.

Uz ovakve podatke u svojoj biografiji, jasno je zašto je 28-godišnji Pablo Mouče (rečeno je da se prezime tako izgovara, a ne Muče ili Muće), barem na papiru, najveće pojačanje Crvene zvezde poslednjih nekoliko godina.

"Gaučos" je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Palmeirasa, uz pravo otkupa ugovora na kraju sezone. Prošlu sezonu proveo je, takođe na pozajmici, u Lanusu, sa kojim je osvojio argentinsko prvenstvo. U Zvezdi će nositi dres sa brojem 11.

"Srećam sam zbog dolaska u veliki klub kao što je Crvena zvezda. U pitanju je ozbiljan klub, sa ambicijom da igra Ligu šampiona. Želim da se zahvalim na ukazanom poverenju i divnom prijemu, kao i navijačima koji su mi slali pozdrave na društvenim mrežama. Pokušaću svima da se odužim dobrim partijama i nadam se da ću uspeti sve da usrećim", poručio je Mouče i dodao:

"U Zvezdu sam došao zbog želje da napredujem i kao igrač i kao čovek. Zvezda je veliki klub u evropskim okvirima i zato ću pružiti maksimum da opravdam očekivanja. Biće ovo važna epizoda u mojoj karijeri".

Iako je tek stigao, konkurisaće za mesto u timu protiv Valete u drugom kolu kvalifikacija za Liga šampiona.

"Iskoristićemo pravo koje imamo da registrujemo još jednog igrača pred utakmicu i biće to završeno preko vikenda", najavio je poslovni direktor crveno-belih, Stefan Pantović.

"Voleo bih da sam došao ranije, na početak priprema, ali tako je kako je. Fizički se osećam dobro i neću imati problem da dostignem nivo saigrača. Nekada nije sve u fizičkoj spremni, već i u tome koliko nešto želite i kako mu pristupate. Verujem da ću brzo prebroditi period adaptacije i biti spreman za izazove koji me očekuju", istakao je Mouče.

Bivši reprezentativac Argentine je u karijeri već bio saigrač sa Luisom Ibanjezom. Zajedno su nosili dres Boke Juniors.

"On je ne samo dobar igrač, već i odličan momak. Srećan sam što ga poznajem i što ćemo ponovo biti saigrači. Što se tiče njegovih igračkih kvaliteta, već ste imali priliku da se uverite u njih".

Očekuje se da Mouče u Zvezdi bude zadužen za postizanje golova.

"Mogu da igram i levo i desno krilo. Desna noga mi je malo slabija, ali nemam problem da igram na obe pozicije. Lako mogu da se prilagodim i poziciji špica... Trener će odlučiti o tome na kom mestu ću igrati".

Novi napadač crveno-belih govorio je i o navijačima.

"Vidim da su Zvezdini navijači slični Bokinim. Na 'Bombonjeri' je bilo fantastično, pa očekujem da i ovde atmosfera bude takva. Sviđa mi se kad su navijači ludi, 'vatreni' i kada redovno prate svoj tim",


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC