• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin kamp na Jahorini

Autor SRNA

Na Jahorini je danas ozvaničen početak rada 8. internacionalnog fudbalskog kampa FK Crvena zvezda, koji je okupio 63 mlada fudbalera, uzrasta od devet do 17 godina.

Predstavnik Zvezde Slavoljub Đorđević rekao je novinarima da ovaj fudbalski klub već osmu godinu na Jahorini okuplja mlade talentovane fudbalere s ciljem da ojača brend Crvene zvezde među svojim vjernim navijačima, te da omogući mladim ljudima koji žele da se bave fudbalom da provjere svoja znanja i vještine i, eventualno, zaigraju u prvom timu ovog proslavljenog beogradskog kluba.

Trener Igor Savić istakao je da se sa mladim fudbalerima u Zvezdi radi veoma stručno i ozbiljno.

U hotelu "Bistrica" predstavljen je i album "Nebo se otvorilo - istorija 'Crvene Zvezde' u sličicama 1945-2016" i promovisani su turistički potencijali olimpijske ljepotice Jahorine.

Predstavnik partnera kampa "Termag konekt pipl grupe Beograd" Nemanja Vučetić predstavio je album "Nebo se otvorilo - istorija Crvene Zvezde u sličicama 1945-2016", ističući da je riječ o svojevrsnoj monografiji i albumu sa sličicima, koji sadrži istorijat Crvene zvezde i njenih fudbalskih zvijezda, što će biti interesantno i za stare i za mlade navijače beogradskog kluba.

Dragan Lazarević, direktor osiguravajuće kuće "Dunav", takođe, partnera ovog projekta, izrazio je nadu u nastavak plodne i uspješne saradnje sa Crvenom zvezdom, Olimpijskim centrom "Jahorina", kao i sa "Unis tursom" iz Banjaluke, firmom koju je predstavio Zoran Preradović, jedan od organizatora kampa.



Predstavnik Olimpijskog centra "Jahorina" Dragan Sokolović govorio je o ljetnoj turističkoj ponudi Jahorine, s posebnim akcentom na sportske i rekreativne sadržaje.

On je najavio da Olimpijski centar planira izgradnju novih sportskih terena sa vještačkom travom, što će upotpuniti ponudu ove planine.

Organizatori kampa dodijelili su zahvalnicu legendarnom fudbaleru Crvene zvezde Vladimiru Petroviću Pižonu, koja će mu biti naknadno uručena.

Učesnici konferencije za novinare pod nazivom "Mozaik zdravlja na Jahorini" bili su predstavnici FK Crvena zvezda, "Unis tursa" Banjaluka, Olimpijskog centra Jahorina, Udruženja "Mozaik zdravlja", "TC grupe" Beograd, kao i mladi fudbaleri iz Republike Srpske, Srbije i svijeta, te brojni sportski i turistički radnici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC