• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić: Probaćemo sve da rešimo već na Malti

Autor mondo.rs

Vezista Crvene zvezde ne brine pred prvu utakmicu sezone.

 Srnić: Probaćemo sve da rešimo već na Malti Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Od specijalnog izveštača MONDA sa Malte

Počinje! Crvena zvezda u utorak od 20 časova igra na Malti protiv Valete prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle završne faze priprema u Termama Čatež, igrači su imali vremena samo da prepakuju kofere i ponovo će na aerodrom. U ponedeljak ujutru poleću, uveče će već trenirati na malom mediteranskom ostrvu.

"Verovatno bi nam bilo lakše da se prva utakmica igra kod nas, ali ne bi trebalo da bude problema", konstatovao je Slavoljub Srnić za MONDO.

Iako je optimista, vezista crveno-belih je i oprezan.

Trener Miodrag Božović put Malte poveo je 20 igrača, među kojima je i većina novopridošlih igrača. Na spisku su: Kahriman, Supić, Cvetković, Petković, Luković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Ristić, Donald, La Talek, Poletanović, Plavšić, Kanga, Srnić, Ruiz, Katai, Mouče, Vieira, Sikimić.

"Svi očekujemo pobedu, kako navijači tako i mi, ali danas svi igraju fudbal, u šta smo se uverili i na Evropskom prvenstvu. Sigurno ćemo ući 'jako' u utakmicu i pokušati da sve rešimo već na Malti".

Valeta je u prvom kolu kvalifikacija eliminisala B36 Toršavn sa Farskih Ostrva, zahvaljujući golu u gostima. Na Malti je bilo 1:0 za Zvezdinog rivala, a zatim su Farani pobedili 2:1.

"Iskreno, nisam gledao kako su igrali, ali sigurno ćemo dobiti dovoljno informacija o njima. Oni i ne treba toliko da nas zanimaju, bitno je kako ćemo mi da odigramo", smatra Srnić.

Krilni fudbaler zadovoljan je kako su obavljene pripreme.

"Mislim da smo dobro radili, odigrali smo pet utakmica i samo jednu izgubili, mada mislim da je trebalo i tada da pobedimo. Najvažnije je da smo fizički spremni za naredne mečeve koji nas očekuju. Ekipa je ostala na okupu, tako da nam nije mnogo trebalo da se uigravamo. Spremni smo za Valetu i početak sezone", istakao je Srnić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC