• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne pitajte Sušića da prognozira rezultate"

Autor mondo.ba

Bivši selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić propisno se obrukao prognozama na netom okončanom Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

  Iako je kao igrač bio velemajstor u dresu Sarajeva i Pari Sen Žermena, zbog čega je proglašen i najboljim fudbalerom 20. vijeka u Bosni i Hercegovini, te kao selektor "zmajeva" odveo nacionalni tim na Mundijal 2014. godine u Brazilu, popularni Pape je potpuno omašio u prognozama za EURO 2016.

Uoči prvenstva, kako je prenio "Dnevni avaz", Sušić je logikom trogodišnjeg djeteta, u finalu "vidio" Njemačku, svjetskog šampiona, i Španiju, prvaka Evrope.

"Dva najveća kandidata za osvajanje titule su Njemačka i Španija. Volio bih gledati to finale, ako je zbog žrijeba moguće. To su u ovom trenutku dvije najbolje reprezentacije i ne znam ko bi ih mogao ugroziti. Nakon njih najviše šansi dajem Engleskoj, koja bi mogla napraviti iznenađenje, a ne treba zaboraviti ni Belgiju. Što se Francuske tiče njih ne vidim u završnici", izjavio je Pape pred početak šampionata u Francuskoj.

Sarajevski list je dodao da je Pape odigrao "ziheraški" i da se nije proslavio.

"Safeta Sušića ubuduće ne bi trebalo pitati ništa vezano za fudbal", poentirao je pomenuti list.


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ne vidim

Ne vidim u cemu je covjek pogrijesio. Mnogo logicnije je bilo da njemacka i spanija igraju finale nego portugal i francuska, i to jos sa portugal osvoji. Zna se da portugal ne funkcionise najbolje, mada sad se desio izuzetak. Jedino, francusku je potcjenio. Ne znam sto mu se ruga. Ko je mislio prije prvenstva da ce portugal da osvoji? Niko. Budimo iskreni, lako je sad glumiti pamet.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC