• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čast je igrati sa Zvezdom"

Autor mondo.rs

Trener Valete, Pol Zamit, u superlativima je govorio o crveno-belima.

O Zvezdi i dalje u superlativima!

Iako je prošlo devet godina od kada je Crvena zvezda, bivši šampion Evrope i sveta, poslednji put igrala grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, o crveno-belima se i dalje govori biranim rečima.

Trener fudbalskog kluba Valeta, Pol Zamit, rekao je da je sam plasman njegove ekipe u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uspeh i da se raduje predstojećim utakmicama upravo protiv Crvene zvezde.

"Radujemo se duelima sa Zvezdom, igraćemo protiv za nas giganta i želim da iskažem poštovanje prema protivniku. Znamo da će biti veoma teško. Nemamo šta da izgubimo. Za nas je čast i to što ćemo igrati protiv takvog kluba kakav je Crvena zvezda", rekao je Zamit novinarima na Malti.

Valeta i Zvezda sastaju se u utorak, u 20 časova, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (Sportklub).

Zamit je rekao da je stekao utisak da Zvezda ove sezone ima jači sastav nego prošle.

"Crvena zvezda je imala veoma dobru prošlu sezonu u kojoj je ubedljivo trijumfovala u srpskom prvenstvu. U međuvremenu su u taj klub došli novi igrači, tim je još jači, takav sam utisak stekao. To je klub koji visoko cilja u ovom takmičenju", dodao je Zamit.

Šampion Malte je posle velike borbe prošao prvo kolo, nakon što je zbog gola u gostima prošao Torshavn sa Farskih ostrva.

"Ponosan sam sa svojom grupom igrača zbog prolaska u drugu rundu. Nije nam bilo lako, pogotovo na Farskim ostrvima, ali smo uspeli", kazao je trener Valete i dodao da je jedan od razloga poraza na Farskim ostrvima bila i loša logistika, pošto za njegovu ekipu nije bilo mesta u hotelu u toj zemlji.

Utakmica između Valete i Zvezde igraće se na stadionu Hibernijansa u mestu Paola na Malti, a ulaznice su – neprijatno skupe za srpske standarde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC