• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan: Zvezda? Mnogo se radujem

Autor mondo.rs

Čuvar mreže Ludogoreca, Srbin Milan Borjan rekao je da mu je mnogo drago što mu je potencijalni protivnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona ekipa iz Ljutice Bogdana. "Nisu dovoljno uigrani, a ne brinu nas ni njihovi navijači".

Ukoliko Crvena zvezda i u drugom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona savlada Valetu, izaći će na megdan Ludogorecu, koji takođe mora prethodno da eliminiše Mladost iz Podgorice.

Srpski čuvar mreže na golu Ludogoreca Milan Borjan unapred se raduje tom duelu.

"Mnogo mi je drago što smo izvukli Crvenu zvezdu na žrebu jer mislim da će, ako se sastanemo, biti mnogo dobre utakmice, i u Razgradu i u Beogradu. Ludogorec igra lep fudbal, isto tako i Zvezda i biće zanimljivo u oba susreta", rekao je Borjan agenciji Beta.

Baš kao što su poručili i crveno-beli posle žreba za treće kolo, i Borjan je rekao da je njegova ekipa trenutno okrenuta samo revanš meču u Crnoj Gori.

"Koncentrisani smo samo na Mladost. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice. Imamo samopouzdanje, mislim da ćemo napraviti dobar rezultat i u Podgorici", kazao je reprezentativni golman Kanade, koji veruje da će Zvezda i Ludogorec izboriti međusobni duel.

Borjan je rekao da je Zvezda ima odličan tim, ali da još mora da se uigra, pošto je tokom leta dovedeno nekoliko novih igrača, dok Ludogorec ima ekipu koja dugo igra zajedno.

"Dobro se međusobno poznajemo u ekipi, što je naša prednost. Zvezda je dovela nekoliko novajlija i treba joj vremena da se uigra. Naravno, to je klub koji nikako ne smemo da potcenimo", rekao je Borjan.

Bivši golman Rada i Radničkog iz Niša je naveo da ga ne brine pun Zvezdin stadion u revanšu.

"Neće to biti velika prednost Zvezde, mislim da to neće uticati na nas, iako su njihovi navijači među najboljima u Evropi. Imamo mnogo stranaca u timu, igrali su pred toliko publike i dovoljno smo iskusni da se koncentrišemo samo na teren, a ne na ono van terena", poručio je Borjan.

On je dodao da će u dvomeču mnogo toga zavisiti od rezultata prve utakmice koja će se igrati u Razgradu, i da je bugarskom timu mnogo važno da ne primi gol na svom terenu.

Ukoliko se plasiraju u treću rundu kvalifikacija Crvena zvezda i Ludogorec prvo će se sastati u Razgradu 26. ili 27. jula, dok će se revanš meč igrati 2. ili 3. avgusta u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC