• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić o Ludogorecu: Nisu "neki tamo bugarski tim"

Autor mondo.rs

Jedina dodirna tačka između kluba iza kojeg stoji multi-milijarder sa bugarskim fudbalom je ta što su sa teritorije Bugarske, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

 Terzić o Ludogorecu: Nisu "neki tamo bugarski tim" Izvor: MN PRESS

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, u više navrata napomenuo je da je rano za priču o Ludogorecu i dodao da mu se ne dopada što je od podneva i žreba u Nionu samo to tema, a ne revanš s La Valetom.

"Tek od srede bih pričao oko Ludogoreca", rekao je u intervjuu za agenciju "Sportnetwork", dat neposredno posle žreba, koji je u Ljutice Bogdana praćen s velikom pažnjom.

"Prvo poluvreme na Malti je pokazalo da ne smemo da se opuštamo, već da moramo maksimalno profesionalno da se fokusiramo na utorak uveče da bismo obezbedili i teoretski prolaz u treću rundu", rekao je i nadovezao se...

"Imam utisak da niko više ne priča o La Valeti, već samo o Ludogorecu..."

Pre nego što je, ipak, pristao da prokomentariše žreb, da li je Crvena zvezda imala ili ne sreće i kakav rival očekuje srpskog šampiona ako izbaci Maltežane, imao je poruku za navijače...

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače Crvene zvezde da u što većem broju dođu u utorak uveče na naš stadion, da pobedimo La Valetu i prođemo u treću rundu, pa onda možemo pričati o Ludogorecu", rekao je Terzić i onda ocenio:

"Na žrebu smo mogli i bolje i gore da prođemo. Ludogorec je bio nešto između..."

Potom je obrazložio...

"Ludogorec je iskusna i dobra ekipa, gde igraju samo dva bugarska reprezentativca, a to su golman i kapiten Djakov na poziciji zadnjeg veznog. Sve ostalo su Južnoamerikanci, Brazilci, Argentinci i Urugvajci, igrači koji su skupo plaćeni od strane gazde, koji je jedan od najbogatijih ljudi u Bugarskog, vlasnik brodova, multi-milijarder, koji je mnogo uložio u projekat zvani Ludogorec, a na kraju mu se i isplatilo", rekao je Terzić za "Sportnetwork".

"Pretprošle godine igrali su grupnu fazu Lige šampiona u grupi sa Real Madridom i Liverpulom", naglasio se...

"Znači, ne smemo ih doživeti kao 'tamo neki bugarski klub', jer taj klub nema nikakve dodirne tačke s bugarskim fudbalom osim što se nalaze na teritoriji te zemlje. To je ozbiljan klub, nezgodan tim, igrali smo prošle godine s njima prijateljsku utakmicu i izgubili 3:1, doduše treba pomenuti da je to bilo u vreme reprezentativne pauze i da smo tamo igrali bez osam najboljih igrača. Međutim, tada smo videli da je vlasnik kluba čovek koji je mnogo uložio u fudbal, izgradio fenomenalan stadion i trening centar", rekao je i dodao:

"Imaju u timu 18 registrovanih stranaca od kojih osam ili devet igraju standardno. To donosi moć i prevagu".

Zvezda je već stupila u kontakt s ljudima iz Mladosti, koja je u sredu uveče igrala u Razgradu i izgubila 2:0, tako da se malo ko nada da će šampion Crne Gore naredne srede u Podgorici uspeti da napravi senzaciju i izbaci petostrukog šampiona Bugarske.

"Dobro ćemo se pripremiti za ovaj meč, verovatno će trener Božović poslati nekoga u utorak u Crnu Goru da pogleda revanš protiv Mladosti, malopre smo pričali s trenerom Rakovićem koji nam je preneo utiske, TV Arena sport prenosila je taj meč i dostaviće nam kompletan materijal, mnogo toga znamo o tom timu koji par godina već igra zajedno, kažem... nisu to tim koji se ne može pobediti, ali nas čeka izuzetno, izuzetno težak posao", zaključio je Terzić.

Pogledajte kako su u Ljutice Bogdana pratili žreb, gde su u Terzićevoj kancelariji bili i predsednik kluba Svetozar Mijailović, kao i legendarni fudblaeri, bivši funkcioner i trener, Dragan Džajić i Vladimir Petrović "Pižon".

Reakcija na žreb za 3. kolo UCL
Izvor: YouTube




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC