• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelebić: Žal za Evropom

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika punom parom spremaju se za početak sezone u Premijer ligi BiH, a u mislima im je i dalje nesrećna eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

 FK Radnik Bijeljina Nikola Celebic zali za Ligom Evrope Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako je u prošloj sezoni nastup u Ligi Evrope izborio sa crnogorskim Bokeljom, Nikola Čelebić je priliku da zaigra u ovom takmičenju ostvario u bijeljinskom Radniku, u duelu sa bugarskom ekipom Beroe, protiv koje je postojala šansa za prolaz u drugo kolo.

"Ostaje mala žal i gorčina za Evropom, jer sam uvjeren da smo mogli više da pokažemo. Beroe je jedna kvalitetna i dobro organizovana ekipa, ali je po mom mišljenju sreća faktor koji je odlučio ko će proći dalje. Cijela ekipa je vjerovala u prolaz i svi smo živjeli i radili za tu utakmicu i na kraju nismo uspjeli, što je za nas sve bilo veliko razočarenje", kaže Čelebić.

Zanimljivo je da je sportski sektor Bijeljinaca zapazio Čelebića tokom zimskih priprema kada su Radnik i Bokelj odigrali prijateljsku utakmicu, od kada postoji i interesovanje za ovim lijevim bekom. Uslovima u klubu zadovoljan je i Čelebić.

GENERALKA

Generalnu probu pred početak sezone u Premijer ligi BiH Radnik će imati danas od 17 časova protiv federalnog prvoligaša Orašja. Susret se igra na terenu u Etno selu Stanišići.

"Što se tiče kluba i ljudi, lično sam jako zadovoljan i mnogo mi je drago što sam došao. Radnik je jedan jako organizovan klub sa izuzetno dobrim igračkim kadrom, što ćemo pokazati u Premijer ligi. Prvo kolo i utakmicu sa Zrinjskim ćemo dočekati maksimalno spremni i fokusirani. Svi u klubu žele da nastave sa rezultatima iz prošle sezone i motiv nam ne nedostaje. Znam da je liga smanjena i očekujem zaista teške i zanimljive utakmice tokom prvenstva".

Čelebić je u Bijeljini već mjesec dana, ali kaže da nije imao priliku da grad bolje upozna. Svako ko iole poznaje sistem rada trenera Petrovića zna šta je razlog.

"Bijeljinu još nisam baš najbolje upoznao, jos ne znam sve šta grad nudi, a razlog tome su nenormalno teške pripreme koje smo imali proteklih mjesec dana. Većinu svog slobodnog vremena sam koristio spavajući i odmarajući se. Za sada sam upoznao Gradski park koji je prelijep i dosta posjećen, a kada uđemo u takmičarski ritam imaću više vremena za upoznavanje ostatka grada", poručio je Čelebić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC