• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Butorović za MONDO: Ćiro? Nemam komentar!

"Nisam razgovarao sa Ćirom, ali laska to što je izjavio da bi došao u Novi Sad", demantovao je Butorović vijest da je Voša pregovarala sa Hrvatom.

 Butorović za MONDO: Ćiro? Nemam komentar! Izvor: MONDO

Nije bilo potrebno mnogo da "povjerljivi" razgovor Miroslava Ćire Blaževića sa svojim prijateljima, kojem je navodno prisustvovao i novinar "Jutarnjeg lista" i u kojem je Ćiro otkrio da ima "ponudu Vojvodine u džepu" stigne do Novog Sada.

Blažević je navodno rekao da "još vaga" da li da prihvati ponudu kineskog Šangaja, jer mu "Vojvodina nudi 500.000 evra".

Tim povodom, predsjednik Vojvodine Ratko Butorović rekao je za MONDO:

"Nemam komentar. Vojvodina ima trenera", a onda dodao:

"Nisam razgovarao sa Ćirom, ali laska to što je izjavio da bi došao u Novi Sad".

Butorović je na kraju u šaljivom tonu rekao:

"Ćira je veliki gospodin, a gospoda ne idu pješice".

Dakle - ćorak!

Ali, suština je da Ćire nikad dosta... Taman kada se slegla prašina oko njegovog odlaska sa klupe reprezentacije Bosne i Hercegovine i "kajanja" zbog izjava da je za neuspjeh "zmajeva" u baražu za SP kriv "srpski lobi", Miroslav Blažević se vratio na novinske stupce i to ne samo lokalno u svojoj Hrvatskoj.

"Dok je kratio vrijeme sa starim prijateljima u Vila Tini na Bukovačkoj i raspravljao da li bi trebalo da ode u Šangaj ili ne, saznali smo da u džepu drži još dva kluba. Jedan je turski Fenerbahče, koji bi čak i više platio nego Kinezi, a u subotu je došao poziv iz - Petrovaradina. Vojvodina bi željela da angažuje Ćiru Blaževića i bila bi spremna da plati 500.000 evra za njegov dolazak u Novi Sad. Ćiro vaga ponude...", napisao je novinar "Jutarnjeg lista".

I dok je zagrebački list tvrdio da Ćiro još "vaga", njegov lik prerušen u Deda Mraza uveliko se smiješio sa naslovne stranice zvaničnog internet portala FK Šangaj, dok je na Wikipediji pisalo da je Blažević trener kineskog tima.

"Jutarnji" je objavio i da su glavni favoriti da naslijede Blaževića na mjestu selektor BiH bivši kapiten "zmajeva" Sergej Barbarez i sadašnji trener Grenobla, i bivši as reprezentacije Jugoslavije Mehmed Baždarević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC