• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pepe pokidao ligamente, propušta i Mundijal?

Defanzivac Reala iz Madrida pokidao je ligamente kolena protiv Valensije u subotu uveče i predstoji mu najmanje šest mjeseci pauze.

 Pepe pokidao ligamente, propušta i Mundijal? Izvor: MONDO

Odbrambeni igrač Reala iz Madrida, portugalski reprezentativac Pepe, mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi pošto je ljekarskim pregledom utvrđeno da je pokidao ukršteni ligamente koljena i sa terena će odsustvovati oko šest mjeseci.

Tešku povredu 26-godišnji Portugalac je zadobio prilikom doskoka na prvenstvenoj utakmici Reala protiv Valensije (3:2) u subotu uveče, pa mu predstoji operacija i dugotrajan oporavak.

"Pepe će biti operisan iduće sedmice, ali će zbog duge pauze teško izboriti mjesto u sastavu portugalske reprezentacije za prvenstvo svijeta. Ipak je najvažnije da se oporavi, jer su pred njim još brojne godine igranja", izjavio je lekar Huan Karlos Ernandes, koji je postavio dijagnozu Pepeove povrede.

Sportski direktor Reala Horhe Valdano najavio je da će "kraljevski klub" u zimskom prelaznom roku sigurno angažovati igrača koji bi zauzeo mjesto povrijeđenog standardnog prvotimca, a nije nemoguće da sada Nemanja Vidić iskoči u prvi plan.

Španski mediji počeli su sa licitacijom - ko će zamijeniti Pepea u januaru, a pominju se redom: Kueljar (Aston Vila), Sol Kempbel (Nots Kaunti), Filip Senderos (Arsenal), Vedran Ćorluka (Totenhem), Emanuel Ebue (Arsenal), Paulo Fereira (Čelsi), Marsel Šafer (Volfsburg), Huan Manuel Vargas (Fiorentina)...

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC