• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić za MONDO: Prvo Srbi, onda stranci!

"Interesantni su nam Milan Jeremić iz Zemuna, Marko Mugoša iz Borca, Miloš Trifunović iz Javora, kao i Bojan Đorđević iz Novog Pazara", otkriva Adžić.

 Adžić za MONDO: Prvo Srbi, onda stranci! Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde uradili su na terenu ono što je malo ko očekivao kada je sezona počela. Sada, poslije osvojenog naslova jesenjeg prvaka idu na odmor, a glavni teret preuzimaju operativci kluba iz Ljutice Bogdana.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić kaže za MONDO da su svi u klubu, naravno, zadovoljni jesenjom polusezonom, ali i da će njegov sektor nastaviti da, u dogovoru sa trenerom Vladimirom Petrovićem-Pižonom, radi na pojačanju tima.

Od opredeljenja koje je uprava beogradskog kluba zauzela ove sezone, a to je oslonac na kvalitetnim domaćim fudbalerima, neće biti odstupanja.

Adžić kaže da je Zvezda zainteresovana za nekolicinu superligaških fudbalera, ali i za jednog iz Novog Pazara.

"Interesantni su nam Milan Jeremić iz Zemuna, Marko Mugoša iz Borca, Miloš Trifunović iz Javora, kao i Bojan Đorđević iz Novog Pazara", rekao je Adžić.

Da li će Zvezda možda dovesti nekog inostranog fudbalera?

"Samo ako kvalitet tog igrača značajno odskače od kvaliteta fudbalera koje već imamo", odgovor je sportskog direktora Zvezde.

Da bi odbranila tri boda koja je odnijela u zimnicu ispred Partizana, Zvezda bi morala da sačuva okosnocu tima. A za pojedine igrače (Pavle Ninkov, Dejan Lekić, Slavko Perović...) već se šuška da bi mogli da odu.

Ipak, Adžić kaže da za sada nema ništa od prodaje.

"Samo u slučaju neke višemilionske ponude možemo da razgovaramo sa zainteresovanim klubovima. Ali, u klub, za sada, nije stigla nikakva konkretna ponuda te vrste", rekao je Adžić.

Što se tiče Dejana Ramba Petkovića i informacije da bi on mogao naredne sezone da se vrati u Zvezdu i tu okonča igračku karijeru - takva mogućnost je daleko od realne...(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC