• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo gurnuo novinara, Morati ćuti?

Mediji u Italiji bruje o tome da je trener Intera pljunuo i gurnuo novinara poslije remija njegovog tima u Bergamu.

 Murinjo gurnuo novinara, Morati ćuti? Izvor: MONDO

Predsjednik i vlasnik Intera, Masimo Morati zatražio je od italijanskih novinara da uvaže njegovo pravo na ćutanje, dok ne bude dobio sve informacije o navodnom sukobu trenera njegovog tima Žozea Murinja i jednog novinara poslije meča u Bergamu.

Murinjo je, navodno, poslije remija sa Atalantom u gostima (1:1) izvrijeđao i odgurnuo Andreu Ramacozija, koji se nalazio ispred autobusa sa Interovim fudbalerima. Prema pisanju pojedinih medija u Italiji, incident se zaista dogodio u nedelju popodne.

Manji broj medija otišao je korak dalje i objavio verziju po kojoj je Murinjo pljunuo novinara.

U međuvremenu, reagovala je i Unija sportskih novinara Italije, koja je u saopštenju zatražila reakciju svih relevantnih institucija, i sportskih i državnih.

"U ovom trenutku, radije ne bih komentarisao incident, jer nemam sve relevantne podatke da bih izgradio svoje mišljenje", rekao je Morati.

"Razgovaraću sa Unijom sportskih novinara Italije, saslušati šta imaju da kažu i pitati šta oni podrazumjevaju pod 'snažnom akcijom' koju su zatražili", dodao je prvi čovjek šampiona Italije.

Novinari su potom zatražili od Moratija da prokomentariše propuštenu priliku da se Inter odlijepi od pratioca, Juventusa i Milana, koji su poraženi prethodnog vikenda.

"Tačno je, ostali (konkurenti) su poraženi i s te strane remi u Bergamu je propuštena prilika da se poveća prednost na vrhu tabele", samo se složio Morati, ali nije ulazio u dublju analizu forme Intera, koji je u posljednja dva kola doživio poraz od Juventusa i odigrao neriješeno sa Atalantom.

Ipak, mediji podsjećaju na nedavnu izjavu Moratija da je "čaša puna do pola", ali i na to da je Murinjo i više navrata isticao da mu ne odgovara italijanski mentalitet i da ne razumije način na koji mediji u toj zemlji prate njegov rad i sude o Interovim nastupima.

Uprkos tome, Inter ima pet bodova više od Milana kolo prije kraja jesenjeg dijela prvenstva i odlaska na kratki zimski odmor.

Cijelu "frku" sa distance prate bogati vlasnici Mančester sitija, koji su navodno spremni i da otkupe Murinjov ugovor u cijelosti, ukoliko Morati odluči da ne otpusti Portugalca. Tada bi, "Special One" dobio novu priliku da radi u Engleskoj, koju je uvijek apostrofirao kao idealnu zemlju za njegovu fudbalsku filosofiju.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC